søndag den 13. maj 2012

Så det sommertid i haven :)

 Efter en dejlig dag med en tur i biffen for at se forpræmiere på Gummi T- tog vi hjem og fik ordnet lidt i haven.. og sluttede af med lækker grillmad :)
Terassen blev også ordnet for det meste af ukrudt og gule stedmorblomster der havde spredt sig over terassen tihihi :)

 Der er kommet tomater og persille i drivhuset..  Nu skal vi bare have købt en drivhusdug så de ikke bliver svitset af solen...

 Inde i vindues karmen står der også tomatplanter og agurkplanter.. Der er næsten drivhus effekt med vores store vindues parti :)

Græsset blev slået og der blev fjernet ukrudt og græs under hækken så nu kan man se den igen.. Skønt.. Mit frugtbuske bed forenden blev også lige trimmet for ukrudt og visne grene :) I år ser det ud til der kommer mange bær og de har sået nye planter selv også så det dejligt.. Nu skal der laves et stativ af stolper som de kan bindes op på så grenene ikk hænger udover beddet og ind i hækken... Men sidste sommer var det jo blot nogle helt små stænger ;)

Har i andre nydt søndagen..??
Det har vi bestemt..
Ja ja jeg ligger godt nok under dynen og fryser og har ondt i alle led og knogler nu.. Men sådan er det bare at være husejer.. Selvom man ikke kan holde til at ordne have så man jo nød til det.. Den ordner jo ikke sig selv ;)

6 kommentarer:

  1. Det lyder som en super hyggelig dag. Krammer Heidi

    SvarSlet
  2. Lyder som en dejlig omend hård dag for dig. God bedring.

    SvarSlet
  3. Dejligt at få ordnet haven, selvom kroppen ikk er glad for det :-)
    Og sikke mange flotte og lækre panter i har fået plantet!! Skønt!

    SvarSlet
  4. Det ser sørme rigtig aktivt ud! Jeg håber du snart kommer på højkant igen.!

    SvarSlet
  5. Uh...min stakkels ryg kan ikke klare havearbejde, det lader jeg mand og børn om. Så laver jeg lækker mad imens ;-) God bedring

    SvarSlet
  6. Det ser da rigtig godt ud og sikke en masse i har fået fra hånden.. Håber da du hurtigt kommer på benene igen :-)

    SvarSlet