søndag den 10. april 2011

Tøze scraphygge

Kevin var så sød at tage billed af os når vi så aller mest kedelige ud :) Dybt koncentreret omkring at lave de navne skilte som flere gange blev lavet om før man var tilfreds tihi ;)

Her er navne skiltene så :) Jeg er bare helt vild med Jeannie´s for hun har bare rykket sig rigtig langt idag ved at begynde med FRISKE farver og begrænse sig med pynten :) Super godt klaret :) Jeannie skrev både bruger og IRL navn på, men da jeg jo kalder mig Jeanogkevin alle steder tænkte jeg det var nok med bare mit navn alene på :)Da jeg var hjemme og hygge hos Anette og scrappe lidt, lærte hun mig hvordan man foldede et smartkuvert kort ud af et dobbelt siddet mønster papir og det blev til dette søde første gangs meget foldef fold kort tihii


Udover det fik jeg igår lavet 8 sidder helt færdige i et album og jeg fik hjulpet Jeannie godt ogang med at lave et mini album idag som ike kan iKæresten og vores søn skulle på far-søn tur ind at besøge frihedsmuseumét og bagefter ind at se FCK-Randers så jeg havde inviteret Jeannie hjem at scrappe hele dagen og´taget en dejlig hvidløgsmarineret svinemørbrad op som skulle grilles til aften til drengene kom hjem :)


Jeanne kom kl 12 og skulle bare være og scrappe hele dagen og lige spise med, men slap først herfra lidt over midnat igen hihi...


vi har ikke fået lavet det store, for vi har begge synes vi manglede papir og bogstaver osv, men vi har hygget os og sludret om hvor meget vi glæder os til Scrap-a-mania næste weekend... Håber vi møder jer??


4 kommentarer:

 1. Tusind taaakk for en super dejlig dag. Det var bare SÅ hyggeligt :o)
  Og ja jeg er sgu skide stolt, af det navneskilt :o) Og dit kort er også bare SÅ flot.

  SvarSlet
 2. Dejligt at læse hvor meget "de nye" også glæder sig - for vi andre "gamle rotter" glæder os stadig hver ENESTE gang vi skal afsted. Så ja - vi ses sikkert - jeg er "hende der er sammen med Fifty"! =0)

  SvarSlet
 3. Hvor har i dog været Kreative, flotte navneskilte i har fået lavet.
  Meget lækkert muffinkort dit skrivefelt er meget flot.Syntes også muffinformen er fin og giver noget til dit kort.

  Skrivefeltet i Kuvertkortet fungerer fint istedet for at lave et kort og putte ned i kuverter en fin ide

  SvarSlet
 4. Jeannie: Takker og i lige måde :)

  Charlie... Jeps vi sås... Vi glædede os helt vildt.. og glæder os allerede til næste gang!! Og til Scrap´n´dream ;)

  Ihh tak Anette, var også selv ret glad for mit navneskilt selvom mit A desværre allerede faldt af på et par timer hihih ;)
  Det dig der er skyld i jeg kunne lave kuvertkortet jo, og er virkelig glad for det, tak for kommentaren :)
  Dejligt at høre hvordan andre ser på ens ting :)

  SvarSlet