fredag den 22. april 2011

En familie dag i haven

Sådan så køkkenhaven ud sidste år da vi byggede den, men for at jeg kan holde til at passe den, må den op i højden i år (dog ikke i den side hvor kartofler og andet højt skal være da der jo skal bruges spade når de skal graves op :)Efter en hel dag hvor mig, min mor, min største lillebror og Kevin havde været i haven og ude at hente 40poser jord på super tilbud i jem&fix så min nye køkkenhave sådan ud.. Eller rettere mig og Kevins køkkenhave hihi :) Jeg er bare super glad, for nu kan jeg sidde på en skammel derinde og luge ukrudt :)På gangstien i midten skal der ligges nogle fliser når vi får købt nogen, så den er mere stabel :)


I den lave side hvor der skal lægges kartofler der er væggen ikke så høj, men der er lavet to høje stolper så jeg kan pinde ståltråd om og over til hegnet når kartoffel planterne er høje så de ikke vælter rundt. og fordelen er jo så også at vil jeg en dag ikke længere lægge kartofler er det let at skrue et par extra brædder på så det bliver højt som det andet :)

VI fik også grillet og nydt jordbær med is og fløde og min bror fik luget ukrudt i hele indkørslen..
Er bare så taknemmelig for at have en så dejlig familie der kan hjælpe mig..

Det er også langt hyggeligere at være i haven når man er flere om det :)


Tak fordi i kikkede med, det her er starten på en dejlig sommer i haven :)

4 kommentarer:

 1. Sådan et højbed vil jeg oss gerne have, så ryggen kan være med ude i haven.

  Og ja, familie er bare guld værd, når de gerne vil hjælpe.. Glæder mig til at følge med i haven!

  SvarSlet
 2. Lige præsis, det går slet ikke med den ryg i haven, hvis ikke den er tilpasset det.. og det min endelig nu :) Faktisk er snart hele vores have lavet om så den er let at holde :) og sidste år lavede vi frugtbuskebed,som jeg glæder mig til rigtigt begynder at vokse :)

  Jep, kunne ikke leve uden min familie, de er der bare altid for mig og nyder at være sammen med dem alle :)
  Der skal nok løbende komme lidt have billeder herinde, for det sjovt at mindes :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud med de højbede - og lyder dejligt med grill...heldige dig. Rigtig dejligt med en god familie. Og da især hvis du har praktiske problemer.
  Vi andre flytter stadig farmor på plejehjem og kører i fast rutefart på lodsepladsen.....så grillen kan godt blive på sin plads i denne påske. Og urtehaven må vi ses på engang....
  Fortsat god påske.

  SvarSlet
 4. Jeps har en dejlig familie :)
  I er ad heldige vejret er med jer når i er igang med at flytte hende på plejehjem så..
  Selvom grill og urtehave må vente...
  Mange tak håber også du får en god påske :)

  SvarSlet