onsdag den 20. april 2011

Scrap rummet, nu med mere plads

Her ved døren ind til stuen er mine to dejlig store rumdelere. De rummer alt hobby fra a-z da jeg er stort hobby menneske, men der er også vores vigtige mapper osv. Da det er rart at have orden i det. Øverst oppe er de store kasser fyldt med kageting, og så er der mine to lækre kagetransport kasser jeg fik i julegave. Dem er jeg glad for :) Der er selvfølgelig også en masse malerlæreder :) I det ene rum har jeg fået købt mig nogle brev bakker hvor alt mit ensfarvet alm karton nu ligger, skønt at kunne komme let til det. Ved siden af og over dem er mine scrap mapper, bøger mm. så der er styr på det:) Resten er også en masse hobby ting.


Jeg gik lige ryk om og ryd op amok igår så nu har jeg ENDNU mere plads og gulvplads på "mit værelse" hihih..


Massagestolen som fyldte foran vinduerne er kommet i stuen hvor den vil blive brugt mere og Kevins skrivebord der stod i stuen til når han spillede og tegnede i stuen er nu kommet ind ved siden af mit hobbybord så han har "sin plads" ved siden af mig istedet.. Det er bare super hyggeligt når vi scrapper sammen :) Jeg har jo fået den lille reol nu hvor der er plads til alle mine mønsterpapir og papirpads ting med mange papire i osv. Kurven under skrivebordet er fyldt med alle Zutter tingene så de er samlet. Ovre ved radiatoren er min sukkerprinter som bliver solgt/hentet imorgen og så de kufferter jeg har en del af mine kageting i. Jeg har fået købt 2 stænger mere fra Ikea der skal over på en væk ved vinduerne på billedet herunder, så der kommer en del af alle tingene fra den stang med stickers osv over som ikke bliver brugt så tit, så der bliver luft ved bordet :) Den lille værktøjs reol kommer også op at hænge og jeg har lige købt endnu en idag, som lige står på gulvet til den kommer op at hænge ;) Nu mangler jeg bare et par gode kontorstole, håber at finde et par billige en dag. Og så skal lampen ned og der skal sættes en ny op som skal være oppe ved loftet så man ikke render ind i den, men den er der fordi det var spisestue da vi købte huset- men det fik jeg hurtigt ændret hihihi :) Mine malerier der står på hylderne skal også op at hænge, elsker at male når inspirationen lige melder sig, derfor har jeg også et stafeli ovre ved siden af reolen- ved skrivebordet :)


Her stod massagestolen og fyldte førhen, men nu der luft og en masse gulvplads..

Kevin har lige rodet med sit lego, men ellers er "reglen" at hans lego står pænt ved det ene vindue og det andet vindue er mit hihi.. Tulle har også fået sin sækkestol ind som hun elsker at ligge og putte sig i når jeg er inde og lave hobby... min Bigshot og Zutter og Tote har fået en god plads i vinduet så det er let at komme til ;) Den hvide reol er Kevins, det er heri alle hans egne hobby papire, klistermærker, billeder osv er så han også har sit eget sted... Som i kan se elsker jeg bare at have en masse slags gavepapire.. Dem kan man kun have for lidt af hihi :)
Tak fordi i kikkede forbi. Håber i nød synes og "rodet" fordi det hele ikke er på plads endnu. ;)


Rigtig god påske til jer alle.. Husk at nyd det fantastiske vejr som vi gerne skulle have hele påsken. Selv skal jeg nyde det med at bygge køkkenhaven om imorgen og få gjort den klar til at "blomstre" hihih....


2 kommentarer:

  1. Altid dejligt med forandring - Og skønt med en knejt, som gider at sidde og være kreativ!

    SvarSlet
  2. Jeps, det er bare så dejligt, huset over i vindues karmen af ispinde er også et han har lavet og går og pynter ;)

    SvarSlet