søndag den 24. april 2011

Lo med mig selv

Jeg blev inspireret af et billed med pang farver på bygninger der blev lagt på Scrapsisters idag og da jeg fik tid måtte jeg straks lade mig inspirere af det og fandt dette papir med ugler og striber og fede farver som bare var helt perfekt til dette billed af mig selv jeg fik taget som 15årig vist da jeg ofte ude som model for amatør fotografer der skulle øve sig og fik så til gengæld billeder og alle billederne på en cd og dette er så et af dem jeg er glad for.. For det er taget i skoven og jeg står og kikker ud over søen hvor solen skinnede så smukt ned på ænderne der svømmede rundt.. og jeg var meget glad for det tøj jeg havde på det.. Eneste æv er at han ikke lod mærke til at min halskæde havde rykket sig.. men det var jo netop det han som amatør fotograf også skulle lære..

Jeg har brugt Thickers i vinyl hvor der står model og K&compagny stickers til resten af teksten. Sommerfuglene er fra en MS punch hvor man udstandser sommerfuglen efter man har stemplet dem med en af de stempler der fulgte med, og så har jeg kommet crackle accent på der nok ses når det er tørt engang..
Blomsten har jeg sammensat af to blomster jeg fik mig til SAM og de swirls er lavet af nogle søde bling bling ting noget jeg var heldig at finde billigt på qxl ... og så der små hvide halv perler sat på nogle af bomsterne som er på papiret...

Et ret sødt LO synes jeg faktisk- som er sjældent når jeg selv er på hahha;)

Tak for inspirations billedet Heidi ;)

7 kommentarer:

 1. Fedt at du blev inspireret :) Og sikke et skønt layout der er kommet ud af det.

  SvarSlet
 2. Taak Heidi.. Det kan du tro jeg blev ;)

  SvarSlet
 3. Hej Jean, hvor er det flot, skønne farver glimmer, ugler og bling-bling, og et dejligt billed som nok er værd at scrappe. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Mange tak morkaren ;) Det er ihvertfald et af de billeder der for mig har stor betydning fordi dagen bag billedet var en sjov dag for mig, hvor jeg var run miged skov og sø og stå model og virkelig hyggede mig, og et billed hvor jeg selv er tilfreds med mig selv, som jeg nu så ud dengang ;)

  SvarSlet
 5. Skønt layout i flotte stærke farver og lækre ugler. Jeg elsker ugler ; )

  SvarSlet
 6. Bare sååå smukt et layout, og sjovt du blev inspireret af et foto med bygninger.
  Du var da virkelig en smuk model....flot billede, trods skæv halskæde.
  Jeg har også det samme papir. Det er så lækkert og jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge det til. Sådan har jeg mange fine stykker papir......de er gode at have....bare til at se på ! Hvor er det dumt, men de papirer der er mest lækre at se på, for mine øjne - er tit umulige for mig at scrappe med .
  Flotte sommerfugle du har lavet.

  SvarSlet
 7. Karina- ja jeg er også helt vild med ugler, så købte nogle stykker forskellige ark med ugler og tænkte jeg nok aldrig fik dem brugt, men sørme så synes det passede til dette skov billed :)

  Aka: Ihh tak hvor er du sød :)
  Jeg kender godt det med det lækre papir man bare må eje, men vist aldrig får brugt fordi det er så flot at man ikke ved hvad man skal gøre med det og ikke vil ødelægge det heller hihi..
  Dog har jeg ikke såå meget papir endnu at jeg har mere end max 10 ark af sådanne papire hihi.. meen det kommer jo nok med tiden :)
  Men tager dem ofte op og lige kikker på dem og tænker--- næhh det bliver trygt i skuffen igen hihih--- det vist en scrap sygdom hihi :)

  Tak for alle jeres søde kommentare de varmer :)
  Især på en dag som idag hvor jeg ligger med tandpine pga en visdomstand der har været 4 år om at kæmpe sig op og endnu ikke er helt oppe.. så der bliver ikke lavet andet end at sove og surfe rundt på jeres andres sider hihi :)

  Håber i får nydt det gode vejr!!

  SvarSlet