tirsdag den 12. april 2011

Se hvad der lige er flyttet ind hos mig

Disse lækre bogstave punch er lige kommet idag sammen med de andre ting fra specialkøbmanden.dk for der var op til 50% på deres scrap på shoppen og så måtte jeg jo liiige ind og kikke og lige pludselig lå disse fine ting i kurven og idag kom posten så med dem SKØNT og selvfølgelig skulle bogstave punch lige prøves og hvor er de bare lækre, selvom de meget store og hårde at bruge så er det da vildt lækkert lige hurtigt at kunne lave så små bogstaver selv :) Andre der har været forbi deres shop og kommet til at købe lidt hihi???

Jeg fik sådan lyst til at lave noget igår, men da kl var 22 var det ikke liige den rette tid at starte op på det helt store så jeg gik igang med at lave lidt blomster istedet og disse er så hvad det blev til... Har ingen idé om hvad de skal bruges til men nu er de her hihihi :)håber i har haft en dejlig dag trods regn og blæst... eller skal vi sige stormvejr hihi :)


5 kommentarer:

 1. Sikke dejlige ting der lige kom til at hoppe i din kurv. Det problem kender jeg også. Det er især scrapting, der opfører sig sådan ....
  Og jeg har heldigvis slet ikke opdaget, at der var 50% hos Specialkøbmanden...uha...
  Søde blomster du har lavet - og så i så stor en mængde. FLOT.

  SvarSlet
 2. Fine ting - og tak for din besked på OSH bloggen. OSH bliver glad om der kommer 1 kort eller 100 fra hver enkelt - efter "mange bække små gør en stor å"-princippet. Og dine kagekort er rigtig søde og velegnede til den nye efterspørgsel vi har fået. Vi SES på SAM - men sig lige selv hej - for Fifty og jeg møder jo mange =0)

  SvarSlet
 3. Lækre køb og sikke fine blomster, der vil rigtig søde på et LO :-)

  SvarSlet
 4. Ihh takker, det varmer :)

  Det var dejligt at høre Charlie og gjorde jeg fik mod på at lave 6 kort jeg jo personligt kunne overbringe jer til SAM igår.. Dejligt med de skønne gaver som sparrebøsse osv i modtag også dig og Fifty på SAM :) Det fortjener i virkelig!!!!

  Jeps tænkte også de kunne bruges på nogle LO, fordi de har nogle gode størrelser :)

  SvarSlet