fredag den 22. april 2011

Mini album til min mor

























Min mor skulle da have en helt speciel fødselsdagsgave i år, så jeg lavede dette mini album til hende, med lidt blandede billeder fra specielle begivenheder der har været..

Det sidste billed er så lavet i sort hvid og forstørret op i 30x40 som min mor fik af os 4 unger til at hænge på sin væg, da det hun har af os er 7-8år gammelt så det må være på tide at skifte det ud hihi :) og Jeannie, min veninde har taget de fantastiske billeder af os her i marts og er bare rigtig glad for dem...

Min mor blev meget glad for albummet for hun nyder stadig at få noget vi selv har lavet.. Det er meget mere personligt og specielt jo :)







7 kommentarer:

 1. Hold da op et stort arbejde du har lagt i det. Det er virkelig flot, og kan godt forstå, at din mor stadig gerne vil have hjemmelavede gaver ;) Er min mor oss vild med, så lidt må vi da gøre rigtigt!

  SvarSlet
 2. Mange tak :) har vist været igang 3 ugers tid, on/off efter hvornår jeg lige havde inspirationen til at lave nogle sider :)

  Hihi ja helt dårligt kan det ikke være så :)
  Men personligt synes jeg også det sjovere, end bare at købe en gave i en butik :)

  SvarSlet
 3. Rigtig flot minialbum, klart din mor blev glad, hvad er det du dækker ansigterne med inden du fotografere, jeg kan nemlig heller ikke lide at lægge LOer på bloggen hvis der er voksne på.
  v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Mange takker :)

  Nej jeg synes heller ikke jeg kan tillade mig at ligge noget ind med ansigter af andre, og ved flere ikke vil have det også..
  Men jeg går bare ind og åbner mit billed i paint og tager penslen og maler over ansigterne med det, måske ikke så kønt men det lige meget, for det er jo ikke det, som det handler om :) Det er mere hvad man har lavet :) og så trykker jeg bare gem som. og gemmer det som et eller andet feks red 1 eller noget i samme mappe som det originale ligger.
  Håber det var til at forstå??

  SvarSlet
 5. Hvor er det et dejligt lækkert album det kan ´din mor da kun blive super glad for. Kan selv rigtig godt lide mini album det er sådan en overskulig opgave at få lavet, ville ønske mine unger gav mig nogle sådan album................... lidt misundelig på din mor :-)

  SvarSlet
 6. det er et rigtig flot album, jeg kan godt forstå din mor blev glad for det

  SvarSlet
 7. Taak Anette...
  Ja jeg synes nemlig også det med mini albums er hyggeligt fordi selvom det er mange sider så er det små projekter man kan gå fra og til og bare nusse om :)
  Hihi du må da presse dem igang med at lave noget til dig :)

  rhh: ihh tak, ja det var vist en god gave.. Ender med jeg også laver et til min bedste når hun fylder år i august.. :)

  SvarSlet