lørdag den 6. april 2013

Endelig en SMASH side igen.. 

Det er virkelig virkelig længe siden jeg har åbnet mine smashbøger og lavet noget i dem..
Jeg føler ikke jeg bare kan klaske ting på siderne.. Det pænt og lige og det svært som perfektionist at gå ind at bryde de rette mønstre og linier og så lave noget rod på dem.. Men idag fik jeg igen åbnet op og kommet igang.. Efter en rigtig lang periode med tristhed og træthed satte jeg mig ned og skrev mine følelser og tanker ned på engelsk som hjælper mig til at få det lidt på afstand.. Jeg valgte at smashe det og det gav mig luft til at så smashet videre og lavet positive ting uden tårer i øjnene..
Førhen før jeg rigtigt scrappede der tegnede jeg altid når jeg var ked af det, eller lavede malerier og de hjalp mig, og idag fandt jeg noget af den "ånd" tilbage... Jeg er ikke god til at vise andre min svaghed men gennem mine hænder kommer det meget lettere frem som "kunst"...
Andre der også har det sådan..?? Hjælper kreativiteten jer igennem livet??

Den grønne smash side er jeg glad for.. Nok er den ikke ægte smash stil hvor det bare er klasket på- men jeg har prøvet lidt med skæve motiver hihi... men er glad for billedet da det minder mig om en god tid i mit liv og passer godt til den baggrund :)

Jeg ønsker jer alle sammen en dejlig weekend :)

12 kommentarer:

 1. Det er rigtig fint det du har lavet.
  kender godt til det med at skulle have svære tanker ud af hovedet. Det der virker bedst for mig er netop som du har gjort her, at skrive det ned. For så behøver jeg ikke rigtig forholde mig til det mere for nu står det jo et sted. (enten i dagbogsform, digte eller lign). Og kan jo så altid vende tilbage til det skrevne hvis jeg har behov for det. For kan nok ikke være kreativ hvid jeg har alt gør meget i hovedet. Så blir jeg begrænset af alle de tanker og det kan måske afspejle at det då også kan være svært at finde på noget "ordentligt" rent kreativt.

  SvarSlet
 2. Den side med billede oser bare så langt væk af forår og det er et rigtig dejligt billede, det kan man da kun blive glad af at se på.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 3. Hej,
  Skøn side du har lavet. Det må være en udfordring, at "bryde" de regler, man har det bedst med. Men sikker også sundt. Og en god begyndelse at "give slip" på nogle bånd, som sommetider også forhindrer til at tage imod nye ting i livet med gåpåmod.
  Det er godt, at du kan få følelserne ud gennem at være kreativ. Det prøver jeg også - og det kan tydelig ses bagefter på mine kort og smash, hvordan jeg har haft det lige netop denne dag. Kortene bliver ikke brugt til andet en mig og havner so regel i min smash. Men det giver mig lysten og troen tilbage og kan se på det gode, som er omkring mig. Og så bliver jeg glad igen. :-).

  SvarSlet
 4. Flotte Smash sider og et dejligt billed af jer to!
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 5. Flotte Smash sider, du har lavet, ups minder mig om at det er længe siden jeg har lavet noget i mine : ) det må jeg gøre lidt ved.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 6. Super flotte sider :-)
  Sikke et bord du har, er du kravlet ned på gulvet forsvar scrappe ? Fniiiisss

  SvarSlet
 7. Flotte sider du har lavet. Ja indimellem kan det være godt at skrive sine tanker ned. :-)
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Flotte sider du har lavet

  God weekend

  SvarSlet
 9. Det er flotte sider du har lavet. Og ligemeget hvordan du vælger at lave det er det rigtigt. For det er din smash og dine tanker og dig der suverænt bestemmer.
  Jo. jeg kender godt det med at skrive tankerne væk og også scrappe når det hele ikke fungerer, som det skal. Så slapper hjernen af.

  SvarSlet
 10. Uha, det er hård læsning, men jeg håber inderligt, at dit "forår" snart spirer frem og spreder lys i dit liv.
  Rigtig godt, at du får skrevet dine tanker ned på papir - jeg er helt sikker på, at sætte ord på tankerne kan hjælpe processen fremad.

  SvarSlet
 11. Synes det er super flot og dejligt at der trods alt kunne komme en positiv side ud af det negative. Jeg håber det går fremad for dig og at vi snart ses
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 12. Hej Jean.
  Så fandt jeg også frem til dig her (har været her mange gange men har ikke knækket koden før i dag) :D Det var mig det kommenterede dit billede inde på facebook (under smashgruppen). Dit Lo er stadig fantastisk skønt :D
  Ja, jeg synes også ord og krea kan hjælpe én igennem livet :)
  Op med humøret - kram :)

  SvarSlet