torsdag den 19. maj 2011

Små fødselsdags kort

Jeg gemmer jo en masse billeder af kort osv når jeg støder på noget jeg tror jeg kan finde
inspiration af og disse kort er inspireret af nogle kort hvor det faktisk var kærligheds kort, hvor det var med hjerter og LOVE tekst og så fik jeg lyst at lave nogle med sommer temaer som fødselsdagskort ;) Træerne er stemplet på grønt mønster papir og klippet ud, synes det ser ret godt ud.. sommerfuglene er fra min MS punch og dem på det ene kort har fået glossy accent.
Min bedste får et par af kortene ned til hende så hun har lidt at sende til forskellige fødselsdage.
Her har jeg brugt nogle søde blomster jeg har sat sammen med en brads, og igen er der brugt glossy accent på sommerfuglen.. ;)Måtte liiige prøve i nogle helt andre farver og med nogle af alle de lækre blomster jeg har fået købt hjem.. Det er ret nyt for mig at bruge sådanne blomster så der går nok noget tid før jeg får fundet ud af at sætte dem pænt osv hihi..

Glæder mig til at aflevere lidt af dem til min bedste, fordi jeg ved hun bliver så glad.. Resten skal pynte på mine hylder til de skal bruges hihi ;)

Håber i nyder at solen endelig er lidt fremme igen efter mange dage med regn. Jeg nyder ihvertfald at døren står åben og den friske luft kommer ind og fuglenes sang når de "leger" i haven ..

Nu det "lang weekend" så imorgen skal jeg ikke vækkes af uret kl 07.00 skønt!! Tilgengæld håber jeg på godt vejr så vi kan tage en tur forbi gavnø slot hvor der er livsstilsmesse.. Vil så gerne se det og deres tulipan have.. Lørdag skal Kevin spille sin første lille fodboldkamp vores skoles mini hold mod en anden landskoles mini hold.. Har en meget spændt dreng hihi...Rigtig god mini ferie til jer der har fri alle 3 dage :)

9 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er de flotte!
  Laver altid selv hjemmelavede kort, da det bare er dejligt at give noget til andre, man selv sætter pris på.

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte og meget enkle de kort - jeg tror jeg kommer til lifte det, tror de vil gøre sig godt på Færøerne :-)

  SvarSlet
 3. Mange tak ;) Ja jeg synes også det hyggeligt at give hjemmelavet kort, frem for købte printede kort alle kan få...
  Solveig det gør du bare :)
  Er dejligt hvis man kan glæde andre med det ;)

  SvarSlet
 4. Flotte kort og nogle dejlige farver. Ang. blomsterne jeg har brugt på min æske, så er de fleste købt i England hos wild Orchid Crafts. God weekend

  SvarSlet
 5. Superfine kort, med en sød og enkel opsætning.
  God lang weekend. Jeg glæder mig også til at sove længe ; )

  SvarSlet
 6. Tak Gitte det også der mine er fra og bliver også der jeg shopper blomster næste gang :)

  Tak for alle de søde kommentarer ;)

  SvarSlet
 7. Ps. Ja det runde kort er lavet med en Spellbinder ; )

  SvarSlet
 8. Flotte og enkle fødselsdagskort!!

  SvarSlet
 9. Hvor er de fine - allesammen. Egentlig ret enkel model, måske derfor jeg lige falder for den.
  Det med blomsterne kommer du hurtigt efter.....og så ved du altid hvad du skal bruge pengene til...hihi. De er såå lækre og man kan bare ikke få nok.
  Din bedste har da været heldig med dig. Jeg husker, at du tidligere har skrevet at hun fik en stak. Hvor er det dejligt, at du kan glæde hende - og samtidig selv få lov at hygge-scrappe.
  Vil gerne lige sige dig tak for alle dine søde kommentarer. Du aner ikke, hvor det glæder mig i denne tid, for guderne skal vide, at jeg har brug for lidt trøst. TAK.

  SvarSlet