tirsdag den 3. maj 2011

Bingo gevinsten ;)

Ihhh hvor skønt.. Idag da jeg kom hjem efter en hyggelig middag med en veninde i byen, åbnede jeg postkassen og fandt en stor kuvert med MIT navn på.. måtte straks flå den op og indeni lå sørme min spændene bingo gevinst fra bingospillet på scrapsisters.... Der er mange spændene ting, sikkert nogle jeg slet ikke har forstand på at bruge, noget jeg aldrig selv havde tænkt på at bruge og noget vildt fedt.. som feks. frimærkerne jeg har ønsket mig længe men aldrig fået fat på hihi.... Jeg glæder mig vildt meget over denne spændene pakke som jeg er vildt glad for :)
Tusinde tak til Marie/Marolle for at sponsorere og sende denne lækre gevinst :)


Og så må jeg bare lige vise jer hvad der "faldt" ned i min kurv inde i TIGER butikken hihiihi. Disse lækre kageservietter som var i flere farver som rød, grøn osv for kun 10.-

Idag var vi også til skolehjem samtale i børnehaveklassen med Kevin og han fik bare så meget ros at han næsten lukkede af til sidst da han ikke vidste hvad han skulle sige hihi.. Alle test de havde taget havde han enten alle rigtige eller næsten alle rigtige i og han var god i klasse og glad for at gå i skole og var sulten på at lærer en masse og så god at hans lærer nu begynder at stille krav til ham om at gøre sig meget umage på sine sætninger og tegninger fordi han er så god til tingene at han godt kan bruge energi på det nu... Så jeg er bestemt stolt af min dygtige dreng :)
Nu venter der han sin første lejertur den 12-13 maj med hans klasse og 1 klasse, det bliver rigtig spændene hvordan det vil gå :)

Det var lige lidt herfra idag... Rigtig dejlig dag til jer som læser med :)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med din gevinst. Herligt med noget nyt og anderledes.
  Jeg tror lige jeg må en tur forbi tiger ; ) Tak for tippet.

  SvarSlet
 2. Tillykke med den skønne Banko gevinst, ærgerligt man ikke har en tigerbutik i omegnen, de har åbenbart fristende sager til tider !
  De er ihvertfald mægtig søde de blå kageservietter !
  Knus Hjørdis ;-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor skønt med kageservietter i flere farver...Åh det så dejligt når det går ens børn godt så bliver man jo også en smule stolt:-)

  Anja

  SvarSlet
 4. neeeji kageservietter!!! dem må jeg huske at se efter næste gang jeg kommer der ind :) glæder mig til at se hva du for lavet med dem :P

  SvarSlet
 5. Velbekommen :) Kan jo lige så godt givet tippet videre- de har forresten også fået større kuverter i blå og sort end de små firkantet de har haft længe også kun til 10kr pr. pakke :) så de røg også lige i kurven hihi..

  Jeps er også spændt på hvad jeg får lavet med de blå kageservietter for de fangede mig bare med det samme:)

  Ja det betyder meget at det går ens barn godt, især fordi jeg personligt har haft en lang periode med sygdom nu og har følt jeg har svigtet lidt så det bare fantastisk at se det ikke er noget der har "skadet" på den måde :)

  SvarSlet
 6. Ih det er altid skønt med nye legesager! Fin gevinst og ja Tiger og Søsterne Grene er bare nogle dejlige butikker, hvor man kan finde en masse alternative scrap og kortmaterialer! :)
  Dejligt når det går godt med de kære små!

  SvarSlet