tirsdag den 17. maj 2011

Det hemmelige LODer har kørt en lille sjov gætteleg på www.scrapsisters.dk hvor man skulle sende et LO ind til en og så blev de alle lagt op i galleriet og man skulle så sende en mail tilbage til den person med et gæt på hvem der havde lavet hvilet LO..

Det var godt nok svært.. jeg havde 3 ud af 16 rigtige hihihi... meen har heller ikke været derinde så længe så det okey :)


Dette er et billed af Kevin i den rigtig frække alder :) Hvor han også elskede at stå model for mig... Jeg har brugt et baggrundspapir som er sort for at prøve at lave et LO uden for mange farver.. Det jeg jo ikke vant til.. Jeg har brugt lidt forskellige dimsedutter fra gemmerne og nogle af dem har jeg farvet sorte med en promakers tusch for at de ikke havde for meget farve hihi...

Skyerne er fra min lækre sky punch som jeg er sååå glad for :)


Tak for legen, det var rigtig hyggeligt :)


3 kommentarer:

 1. haha. Jeg havde ikke gættet dig. Jeg troede du havde været så snu at lægge LO nr 13 ind. Med en "alm kage" - og ikke dine fine kager. Bare for at snyde. Det layout var også tilpas kulørt til at passe til dig....
  Det sorte layout havde jeg slet ikke set komme fra dig....
  Men sødt er det - og Kevin ser jo herlig ud - en rigtig dreng !
  Skypunchen er jeg ret vild med.
  Det har været en sjov leg.....

  SvarSlet
 2. Super lækkert LO... flot effekt med skyerne!!!

  Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Hihih ja det kunne selvfølgelig godt have været et smart tricks med en almindelig kage på et lo hihi.. Den tanke havde jeg faktisk slet ikke ;)

  Tak fordi i kikkede forbi ;)

  SvarSlet