mandag den 9. maj 2011

Mors dag..

Fint indpakket ;)

Chokoladen pakket flot ind

Dette er en æske Bogø chokolade jeg har decoreret med diverse papire, karton, "kage" serviet, blomster som nogle af dem er de første hjemmelavede blomster jeg har mig :) og lidt købeblomster. den hvide Tag, er lavet med hvid embossing på så er skinnende glat og teksten er skrevet med en sort promakers. Sommerfuglen er en MS punch jeg har lånt af min veninde, den er købt hos http://www.specialkøbmanden.dk/ som har op til 50% rabat lige nu på scrapsager. De grønne blade er fra en QK die jeg købte til SAM.

Her er nærbilled af top pynten.

Min mors dags gave fra min dejlige søn, hans far har hjulpet ham med at få købt ;)

Det er faktisk en frugtplante- ikke bare blomst, så frugterne kan bruges til at lave marmelade eller andet af- så må finde mig en marmelade opskrift.. For det kunne være skægt at prøve..

Weekenden har gået med en masse scrap og hygge hvor vi også har fået sat drivhus op ;) Det kommer der også billed af når der lige er kommet lidt ind i det :)

Min søster har været her hele weekenden og det har bare været skønt, der er gået mange timer og nattetimer på scrap, faktisk blev klokken 05.30 før vi kom i seng natten til søndag.. Vi scrappede og hyggede mens kæresten og en flok venner så boksekamp- de tog først hjem kl 5 om morgenen nemlig så før kunne vi ikke komme i seng jo.. Så der blev scrappet en del.. og det blev til en masse sidder til et baby album jeg vil give til dem der også får baby kortet jeg lavede den anden dag. Albummet er dog kun halvt færdigt så det kommer ikke på endnu..

Mors dags gaven blev chokolade jeg har decoreret, så æsken kan bruges bagefter-

Et sødt og smukt kort min dejlige søster har lavet.. Det er første gang hun prøver at lave et kort faktisk.. Hun er ny scrapper, men vildt kreativ til alt muligt, så er ret stolt af hende :)

Blomsterne er lidt forskellige vi købte på torvet lørdag som jeg har samlet og lavet en flot indpakket buket af , så min mor fik en dejlig morsdags gave fra sine 4 unger ;)


Den kommende uge her står desværre ikke på meget scrap, kalenderen er godt fyldt op og Kevin skal på sin første lejertur med klassen og jeg skal stå for en stor chokolade kage dertil.. Det skal nok blive hyggeligt.. Snart længe siden jeg har bagt efterhånden..


Håber i alle har haft en dejlig solrig weekend og alle mødre har haft en dejlig Mors dag..

5 kommentarer:

 1. Hvor er det en flot og indbydende gave du har lavet til din mor.
  Og lækkert frugttræ du selv har modtaget.
  Du må have en ny god uge.

  SvarSlet
 2. Super sød æske du fik labet til din mor.

  SvarSlet
 3. Sikke en fin æske du har lavet til din mor. Og flot plante til dig. Så du har da fået holdt morsdag.
  Og sikke noget natteroderi...Jeg troede, jeg var den eneste, der ikke kunne passe min seng. hihi.

  God ny uge. Og du kan jo ligeså godt lære at bage bradepandekager......det gør enhver MOAR vist, når man har børn der skal på lejr. Men lad være at love 9 lagkager med flødeskum på......det gjorde jeg engang - og det er ikke sjovt at fragte bag i bilen ud ad små hullede grusveje til lejrhytten. Det gik, men jeg gør det ALDRIG mere !!

  SvarSlet
 4. Ihh mange takker :)

  Hihi ja.. det med bradepandekager, har aldrig været mig.. som du kan se her på bloggen er jeg meget bedre til store decorerede kager med fyld mums.. Meen denne gang skal det "bare" være en bradepande kage... med lidt decoration på toppen hihi... - kan jo ikke bare komme med en skrabet kage- min søn forventer jo en dekoreret kage hihi..

  SvarSlet
 5. Sikke en sød æske...og et skønt træ, det får du sikkert meget glæde af ;-)

  SvarSlet