lørdag den 28. maj 2011

kager til sommerfesten i skolen 2011Dragekage inspireret af en bog af Debbie Brown´s.. Den er rigtig god.. Dog viser den ikke så detaljeret hvordan man skal lave det hele så man skal have fantasi selv - som heller ikke er noget problem for mig hihih ;)
Jeg vandt 1 præmien for flotteste kage til skolefesten med denne kage... Det var et gavekort til Kragerup Gods på 1000.- Det bliver spændene med en sommerudflugt :)

Synes også der skulle være noget for pigerne... Så en lille Fe kage måtte der også til.. Det drillede ret meget hihi.. Det også inspireret af Debbie Brown´s bog...

Jeg har købt en dansk bog om Macarons og vejledning hvordan man laver dem. Desværre kunne mit stegetermometer kun måle til 99grader og ikke 110grader som det skulle kunne for at lave dem.. Så ønsker mig et sukkertermometer... Men selvom de ikk blev perfekte smager de godt mums :) Har kommet hvid chokolade ganache i mums!!!

Cakepops af kageresterne fra kagerne... De drillede helt vildt men blev da lavet hihihi.. Første forsøg ;)

Der skulle selvfølgelig være nogle med glimmer også :)Tak fordi i kikkede med :)

Rigtig god weekend til jer alle...
9 kommentarer:

 1. Wow hvor er den drage og slottet bare flot lavet :o) Du er bare så super dygtig, og tillykke med 1.pladsen. Det er bestemt fortjent :o)
  mvh Jeannie.

  SvarSlet
 2. Nøøøj, hvor ser det lækkert ud :-)! De er jo super godt lavet! Jeg prøvede at lave mudcakemufins til nytår, hvor der skulle pyntes med knallerter af fondant... Det lignede fladmaste roser lol. Men jeg må slet ikke spise det, så det går nok ;-).

  SvarSlet
 3. Tillykke med førstepladsen! Feen er også rigtig sød :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med førstepladsen!
  Super flotte kager - og synes altså det er genialt at man kan bruge kageresterne fornuftigt :D

  SvarSlet
 5. Jeg er helt vild med dragen - den er så fin!

  SvarSlet
 6. Vildt flot arbejde. Hold da op.....Tænk at kunne sådan noget.
  Og sikke en dejlig præmie.

  SvarSlet
 7. Det var da utroligt godt lavet, og hvor er de søde. Det er altid super med en dejlig kage til sit polterabend, børnefødseldag, eller anden fest. Utroligt godt arbejde :-)

  SvarSlet
 8. Rigtig flot :-)
  Hvilken Debbie Brown bog har du hentet inspiration til dragen fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det kan jeg desværre ikke huske, det jo et par år siden nu og ved ikke liige hvor mine bøger er henne..

   Slet