onsdag den 11. maj 2011

Baby album

Forsiden af mini albummet. Ringen og sløjfen holder det sammen. Kanten foran og bagved er pyntet med tråd fra TIGER butikken jeg er helt vild med... Bogstaverne er lavet med en MS punch og har fået et lag glossy accent så de er hævet lidt fra underlagt ;)

Siderne skal bruges til at fortælle lidt om det første år så her er første side med fødselsdag dato, vægt, længde osv. Anden siden er første fødselsdag.. Der er skrevet hvor der skal sættes billeder og sat dobbelt klæbende tape på som de kan fjerne når de sætter billedet fast ;) Skyerne er fra min nye sky punch som jeg bare er VILD med..


Her er de igen med billeder af bagsiderne af de "tags" jeg har lavet ;)


Her er til første skridt og barnedåben.. Dråberne i blomsterne er nogle jeg faldt over i Bilka hvor der er starinlys. En hel bøtte med VIRKELIG mange i kostede kun 29.- og de kan farves med promakers så det bare fantastisk...


Mit hjem og juletid.. Nogle ting jeg synes er spændene at se tilbage på ;) Her er der igen brugt dråberne fra Bilka der så er farvet med en rød promakers. Jeg har også brugt en lille hæklet blomst jeg har været så heldig at få foræret af Heidi /Angely der har jeg syet en knap fast som jeg synes blev ret sødt.. De fleste sider er sværtet i kanterne med en skyblå Disstress som er min første.. og bestemt ikke den sidste!! Julepynten er fra Netto.. De er på tilbud for en flad 5ér lige nu sammen med en masse andre scrap relateret ting :)


Yndlings ting og min første hårtot.. lidt søde ting at mindes.. Sommerfuglene er fra en MS punch min veninde har købt ved http://www.specialkøbmanden.dk/ på tilbud til 122,50.- som jeg har været heldig at låne ;) Bogstaverne på sommerfuglesiden er bare nogle jeg har printet ud og farvet med promakers og sværtet med den blå disstress ;)


De sidste sider er en side hvor forældrene kan skrive lidt om det første år de synes også skal med, knappen er lavet med en MS punch købt ved http://www.specialkøbmanden.dk/ for 90.- på tilbud nu :) Den er så pyntet med glossy accent og et satin bånd .. Den sidste er der 3 tags hvor der på den ene side er plads til tekst og på den anden skal der sættes billed af mor, far og baby. Mærkerne her er fra posthuset, der var 5 ark stickers for 25 kr.. Det kunne jeg jo heller ikke stå for.. Mest fordi jeg har en søn der elsker at bruge stickers i hans scrapbooks og så fordi jeg vidste jeg skulle bruge noget til dette baby album ;)


Her er bagsiden så ;) Det er til et nybagt forældrepar der har prøvet i mange år at få børn og nu drømmebarnet kommet og derfor synes jeg denne tekst var helt perfekt at lige give dem med på vejen...
Tak fordi i kikkede med ;)6 kommentarer:

 1. hold op, hvor er det sødt.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare godt lavet... :-)

  Hilsen Tina

  SvarSlet
 3. Det er meget kært, dit babyalbum, jeg lurer lidt på dit smarte stempel du har brugt på bagsiden, må man spørge hvor du har købt det?
  v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Hvor er det en FINT gave du har lavet - det kommer da til at vække jubel!!!

  SvarSlet