tirsdag den 5. juli 2011

Lidt ferie scrap













Jeg er jo på Orø hos min skønne søster og slappe af- får lov at bare sove alt det jeg har brug for, for familien hygger med Kevin og hunden så det skønt.. oh hold op hvor får jeg sovet.... Lige hvad jeg har brug for :) Jeg får skam også scrappet.. I nat sad mig og min søster oppe helt til kl halv fem og scrappede og bare hørte radio soft.. og nød freden.. Det var hygge :) Jeg har de par dage her fået scrappet lidt forskellige tags også :) Har lavet en masse af dem jeg har lavet før men også afprøvet noget nyt bare for sjov :) Er blevet helt vild med de der 2 rejse tags :)











Min søster er også ny scrapper og har lavet mest LOér så nu fik jeg lokket hende med på at lave kort hihi... Hun skal til 2x30 års fødselsdage i weekenden så hun fik lavet to store kort til fødselarene og så et par tags ala mine, med hendes egne ideer..... Rigtig hyggeligt :)


Her på Orø har vi har fantastisk vejr.. vi fik meget meget lidt regn og torden lørdag aften og ellers har den bare stået på sol og skønt vejr her.. Helt fantastisk ... Håber ikke for mange af jer har lidt under de store skybrud der har været de seneste dage...

4 kommentarer:

  1. Hvor er de altså bare flotte og søde :o)

    SvarSlet
  2. Jeg gad egentlig godt være på Orø OG være så kreativ! :)

    SvarSlet
  3. Så lækre ting du har lavet.

    SvarSlet