lørdag den 2. juli 2011

Sider i bogen


Har idag gået og fundet en masse scrap frem der skal med på mini ferie hos min søster fra søndag og fik sådan lyst til at printe billeder ud og lave lidt sider i den her hverdags scrapbook, så den er opdateret lidt igen ;)

De første to sider som jeg fik lavet fredag aften/nat er om vores tur til Gavne slot og livsstilsmesse som var rigtig hyggeligt for os alle 3....

Er helt vild med at siderne er sorte, dem ville jeg gerne have flere bøger af .. Meeen TIGER butik her i byen har desværre ikke flere af dem....

Håber i alle får en rigtig dejlig weekend og får scrappet og hygget indenfor når nu de lover regn, regn og mere regn....

4 kommentarer:

 1. Hvor er det en god ide at lave en hverdags scrapbog. De sorte bøger har været i Netto et par gange, du kan jo håbe, at de kommer igen.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. Ja det håber jeg også lidt på Karina, for har også en stor en jeg scrappede om vores London tur i, og den er fra Netto faktisk..
  Ja synes det hyggeligt med sådan en fra hverdagen som ikke skal være perfekte billeder eller noget, men bare hvad der nu liiige er taget ;)

  SvarSlet
 3. Et par rigtig dejlige LOer fra en skøn dag, som i så ikke glemmer så hurtig, det er vigtig at fastholde de gode stemninger, også fra hverdagen. jeg kan også godt lide de sorte sider, en god baggrund til de fleste billeder, så jeg må nok en tur i vores lokale TIGER butik. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det da en god idé med sådan en bog om hverdagen.
  Det ser rigtig godt ud på sorte sider.

  SvarSlet