lørdag den 30. juli 2011

Bare fordi...

Jeg laver jo indimellem lidt kort til min bedste hun kan bruge og idag skulle mig og kevin derned og købe noget for hende, men jeg sad og ventede på at Kevin blev færdig med at komme i tøjet med alle hans fjollerier tihi.. Så kunne jeg jo liiiiiiige nå et hurtigt kort imens jeg ventede...
Muffinsne er klippet ud fra et mønsterark fra Panduro, snoren er fra en lille sød æske med 3 ruller snor i husker ikke hvorfra.... Teksten er printet ud på karton og sværtet med sort distress ink så det også er lidt gammel nu baggrunden ser lidt gammel/slidt ud... De papir er en rest fra nogle lækre rester jeg købte til SAM... Elsker alle de rester ;)

Håber solen også skinner hos jer som i kan se på billedet den gør hos mig.. Rigtig dejlig weekend og tak fordi i slog et smut forbi :)

6 kommentarer:

 1. Fint kort til bedste - det papir har jeg også man kan få MANGE muffinskort ud af sådan et ark. SKØNT. DEJLIGT at se en rude uden regnvejrsstriber vi har også godt vejr i dag.

  SvarSlet
 2. Fint og enkelt kort ... de så søde, dine muffins. Bedste kan glæde sig :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige købt det papir så tak for tippet med at klippe muffins ud... Det ser rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
 4. åh hvor sødt, og sødt af dig at glæde din bedste. God weekend

  SvarSlet
 5. Det er et rigtig sødt kagekort du har lavet - og så med rester.
  Jeg har lige købt papiret hos panduro - det røg bare ned i kurven....og det lå ikke alene....hihi.

  Her har været sååå varmt i dag at det ikke er til at holde ud. Jeg hader varmen.

  Stemplet med "bikinipigen" er fra Impressions. Jeg købte det af Linda på vores brugtmarked i mit bryggers, da jeg havde scrapbesøg. Jeg synes hun er skøn - og min selvtillid får et kick......for helt så slemt står det ikke til med mit udseende.

  Fortsat god sommer.....

  SvarSlet
 6. Hej Jean
  En rigtig fin blog du har. Glæder mig til at følge med i dine kreationer.
  Bedste hilsener
  Solrun

  SvarSlet