søndag den 17. juli 2011

Dåbskage til Robert

Så fik jeg endelig muligheden for at prøve kræfter af med drengedåbskager - elsker bare den skønne babyblå farve.. og tænker tilbage på at det også var en baby blå drenge dåbskage der for 5år siden fik mig igang med kagedecoration... Utroligt at se hvad man har lært på den tid- af sig selv og nettet :)


Disse kager var til en lækker lille dreng som er ønskebarnet i familien liv, og jeg har nusset om at få lavet pynten så det passede godt til.. Ideen med storken er taget fra et billed jeg har gemt fra nettet.. sikken en tid den tog hihi :) Jeg valgte at lave 2 forskellige kager og så stille dem på mit smukke kagestativ så sløjfen kunne hænge nedad på den lille kage.. Men sikken en kamp jeg har haft med kagerne her.. varmen disse dage og den høje fugtighed gjorde at fondanten svedte og boblede suk!!!! og sikken et renderi ud på køkkenbord, sætte lidt pynt på og ind i køleskabet igen osv hihi.. Pynten gled pga fugten.. Kagerne har kostet sved og tårer pyha... og ca 17 timers arbejde.... ;)


Men det var så fantastisk at se forældrenes glæde ved kagerne og gæsternes beundring og søde kommentare jeg fik med på vejen også til smagen de var helt vilde med dem - dejligt!! Det varmer at se og høre at kagerne bringer glæde.... Jeg nåede dog ikke selv at smage dem for skulle ud af døren da kagerne blev serveret.. Så satser på gæsternes bemærkninger om den fantastiske smag var tegn på de var gode nok tihi :)


Kagerne var:


Den store: Chokolade bunde med hindbær mousse og chokolade mousse. Den lille: Lysebunde med hindbærmousse og kokosmousse...


Desværre vil min krop ikke at jeg laver store kager, så den næste tid kommer i ikke til at se meget af det herfra.. Udover en lille sølvbrullupskage jeg skal lave i september.. Men ellers ikke.. Så vil nyde synet af alle jeres andres kager istedet :)


håber i alle nyder sommeren derude :)

7 kommentarer:

 1. Det altså vildt, som du kan trylle med de figurer.
  De er bare SÅÅÅ flotte, de kager :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er de kager flotte... Super godt arbejde... Kan godt forstå det har kostet sved og tårer med alle de timer du har brugt...
  Synd at du ikke har en krop der vil det samme som din kreativitet vil, for du har virkelig evner til at lave de mest fantastiske kager :o)

  Hilsen Sara

  SvarSlet
 3. Tak Sara..
  Ja det er rigtig trist for holder meget af at lave sådanne kager.. og har brugt mange tusinde på udstyr til det.. Men så det godt jeg er kommet så meget igang med scrapbooking så jeg har noget andet at bruge til at stresse af med :)

  SvarSlet
 4. Hold fast nogle smukke kager :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de FANTASTISK flotte - og de små pyntefigurer rene kunstværker - min datter og jeg hygger lidt med kager et par gange om året - så jeg ved NØJAGTIGT hvor stort arbejde du har lagt i denne... Klapsalve herfra...

  SvarSlet
 6. Hej Jean.

  Hvor er de bare super gode. Kan super godt lide, at du har en både med fødsel og en med dåb.
  Knus Susanne

  SvarSlet