søndag den 31. juli 2011

En kort gaveHar samlet lidt kort jeg har lavet og pakket ind med bånd om og et lille sødt takke kort jeg har lavet her til aften, som jeg vil give en person imorgen som har gjort noget rigtig sødt for os....


Dagen idag har godt nok været mere ulidelig end igår, for idag var der da også bare lige tusinde tordenfluer på ens krop hele tiden.. Kunne slet ikke finde ud af hvad jeg skulle gøre af mig selv, men til sidst satte jeg mig foran blæseren i hobby rummet og gik igang med 26 bordkort jeg skal have lavet.. De bliver lavet med inspiration fra en anden scrappes -how to do- som jeg synes var let at overskue.. meeen det blev det nu alligevel ikke da det volder mig en del problemer så nu har jeg lagt det til side igen og kikker på det en anden dag, det skal heldigvis først bruges 3 september :) Imorgen står dagen på en tur i Tivoli med Kevin, en veninde og hendes to prinsesser... :) det bliver helt sikkert en dejlig dag :)

6 kommentarer:

 1. Sikke et sødt kort og en rigtig sød tanke, at give nogle kort som en lille gave.
  Ha en god tur idag!!!

  SvarSlet
 2. Søde kort - øv, at det driller, men det var nok godt, du lagde det væk. Håber det er lige til at gå til, når du tager fat i det igen.
  God tur i Tivoli

  SvarSlet
 3. Søde kort.Og en sød gave.

  SvarSlet
 4. Rigtig sødt kort :-). Elsker den drage :-D! Og det er en rigtig god idè, med sådan en kortgave, er sikkedr på, det bringer lykke :-)!
  Jeg håber i har en god dag i Tivoli :-)

  SvarSlet
 5. Vi havde en dejlig dag i Tivoli igår. dog med følger at jeg ikke kan noget idag rigtigt og har det som en på 90år, men ungerne fik en masse gode oplevelser og det var det vigtigste for mig...
  Modtageren blev meget glad for kortene :) Så det var rigtig dejligt.. Det ikke sidste gang jeg laver en kort gave tror jeg :)

  SvarSlet
 6. Flot. God ide med sådan en personlig gave.
  Godt at ungerne fik en god tur i Tivoli ; )

  SvarSlet