torsdag den 4. august 2011

Vandrepakke


Jeg er med i en skøn vandrepakke for hyggens skyld...

Den starter hos en og sendes videre hvor næste tager alt det hun synes er spændene og så lægger man noget af sit eget tilsvarende i og så sender pakken videre det eneste det koster op af lommen er portoen for pakken.. En sjov Bytteleg :)

Jeg modtog pakken idag og har allerede fundet en masse lækre og spændene ting og min søn var jo lige så spændt og fandt også lidt han synes han ville tage og finde noget af hans som han vil ligge i (han scrapper nemlig også) så han var helt vild og tror vi brugte en time på at kikke og rører og snakke om alle de spændene ting tihihih :)


Varmen idag er dog ALT for slem inden på mit hobby værelse så det bliver først i nat jeg kikker på hvad jeg ligger i pakken før den sendes videre en af dagene tihi..

4 kommentarer:

 1. Uhhha, hvor dejlige sager fra "vores" pakke :)
  Rigtig god fornøjelse med nærstuderingen - kan jo være du finder noget mere, du kan bruge :)

  SvarSlet
 2. Hihihih jeps det blev liiige til et par ting mere, men nu der ingen fortrydelses ret og pakken har fået nyt "hus" i en ny kasse hihihih :)
  Den er pakket og klar til afsendelse inden jeg drager på ferie søndag jo ;)

  Det er ret vildt at tænke på hvor stor den er blevet fra det du sendte afsted og til nu bliver sjovt at se billed af hvordan den ser ud når du modtager den :)

  SvarSlet
 3. Det ser da spændende ud...gad vide om man nænner at sende det videre ? Får man ikke bare lyst til at beholde det hele ?

  SvarSlet
 4. uhhh Jo Mette..!!! Det er VIREKLIG svært... og jeg var nød til at sende den videre ret hurtigt pyha.. Havde lyst til at nusse og se på tingene længere..

  SvarSlet