søndag den 25. december 2011

Juleaften 2011

Her er lysene tændt på bordet med det lavede pynt og flotte kogler jeg var så heldig at få foræret af en ven, der så jeg eftersøgte sådanne kogler til bordpynt :) Taak Kaja :)
Servietterne blev pyntet med servietholderne jeg fik lavet :)
Et billed af bordpyntet tæt på.. Grangrenene er overskud fra juletræet fra bunden af det :)
Et billed af hele det ene bord :)
Gaven til min kæreste, den skulle jo selvfølgelig pakkes flot ind lige som de mange mange andre gaver ;)
Det kan man vist kalde at træet går til loftet :)
Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt.. Her tændt med levende lys og venter på de alle sammen kommer ind og ser det fine juletræ..
Kevin har meget længe ønsket sig en ny cykel da han er vokset fra den anden så det måtte han jo have af os i julegave ;) Det var godt nok et tungt stort projekt at pakke den ind, han er oppe i en 24" cykel nu og pyha den er tung.. Men som det ses på billedet blev han så vild og overrasket over at få en såååååå stor gave ;) og idag samlede far og søn så selvfølgelig cykel så Kevin kunne prøve den.. ;)
Jeg havde linket til forskellige ting i forskellige scrap shops til kæresten som min ønske seddel og her er alle de lækre ting han valgte at give mig i julegave ;) Synes nu jeg har en fantastisk sød kæreste at han hvert år er så sød at købe gaver til mig som jeg virkelig ønsker mig selvom det for ham måske ikke har den store værdi som det har for mig ;)
Jeg fik også andre dejlige gaver som en pandekage bager så jeg kan bage pandekager ved bordet, flot juletærte skål og fyrfadsstager i et sødt mærke med søde nisser på fra Kop & Kande.. og andre skønne gaver :)
Vi havde en rigtig hyggelig juleaften med venner og familie, med en masse dejlig mad, ris ala mande, gaver, dansen om træet osv.. Aftenen/natten sluttede med dejlig fælles hygge i vores store chaselon sofa hvor min bror og søsters kæreste skiftedes til at spille guitar og synge ;) Jeg ELSKER bare når der bliver spillet guitar det er så hyggeligt og dejlig beroligende.. Jeg ville ønske jeg selv kunne hitte ud af det.. og kunne lære min søn det ( Han har jo både alm guitar og el guitar med bass til)
Desværre sluttede juleaften med nærmest ingen stemme, og til morgen vågnede jeg uden ord... Har bare haft ondt i halsen idag og måtte hviske og sparre på "stemmen" :(
1 Juledag her i huset går altid bare med at flade ud på sofaen, se julefilm i tv hele dagen og guffe rester fra Juleaften... Ren rå hygge :)
Håber i alle sammen har haft en dejlig juleaften og juledag med jeres kære...

8 kommentarer:

 1. Det ser da hyggeligt ud. Dejligt i har haft en fin dag og aften. Og fine gaver du har fået.
  Hvad er de tre ting på det sidste billede?

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne gaver. Flot bord du har dækket.

  SvarSlet
 3. Lækker bord du har dækket : )
  Og skønne gaver du har fået, så kan du rigtig lege lidt med dine nye ting.

  SvarSlet
 4. Mange takker :)

  Malene: Det er stempel puder ;)

  SvarSlet
 5. Tillykke med de fine julegaver, den spellbinder har jeg også, og det er nok den jeg bruger medst. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Og superlækre gaver! Jeg kan godt se hvor han har handlet ; ) : )

  SvarSlet
 7. Virkelig flot pyntet bord du har lavet.
  Og så de gaver...uhm....Heldige dig.

  SvarSlet
 8. Super flot julebord og skønne skønne gaver.

  SvarSlet