onsdag den 7. december 2011

Juleklemmer til julekort

Jeg fandt sådanne store klemmer i træ i Netto for en 10ér en dag og købte dem selvfølgelig.. Til hvad vidste jeg ikke helt indtil den dag jeg lavede julesætte kassen, hvor jeg fik lyst til at male dem hvide og pynte dem.. Så det blev jule klemmer som der kan holde julekort.. Min bedste skal have den ene selvfølgelig til de julekort hun modtager :) Håber hun bliver glad for den... Det bliver den med rensdyret da den er ældst at se på tihih :)
Nyder i andre december måneden??
Her julehygger vi og har bagt småkager og spist æbleskiver i weekenden og imorgen skal jeg julebage med en veninde der kommer forbi..
Idag startede Kevin på en ny skole.. Det har længe været under overvejelser da vi ved vores landsby skole bliver lukket til august.. Så nu tog vi springet da Kevin selv længe gerne har ville skifte skole og nu fik vi muligheden endelig, for at flytte ham til den skole der bliver distrikt skolen bagefter og hvor bussen kører direkte til herfra vores kvarter og ned til skolen, så det bare super.. Jeg var med ham i skole de første to lektioner og det gik rigtig godt.. Selvom det er en klasse på 27 elever så havde læren virkelig styr på dem.. og til morgensang hvor alle 0-3 klasser (der er to af hver) skulle samles der havde skolelederen også hurtigt ro på dem alle.. Fantastisk.. Allerede i de to lektioner matematik var kevin meget glad for at de virkelig lærer mere der end hvad han er vant til på den lille skole hvor de jo var slået sammen 0 og 1 klasse.. Jeg tror på og håber på at det er det helt rigtige for ham og jeg føler en stor sten er lettet fra mit hjerte af bekymringer for hans skolegang.. Det virkelig rart..
Nu skal der hygges i stuen med brændeovnen tændt og kalender lys mens kæresten er så sød at lave bøf med løg idag hvor jeg er tappet for energi efter skolestart og et møde på sygehuset... et af mange i fremtiden..
Kan i alle have en fantastisk 7 december :)

7 kommentarer:

 1. Ej hvor er de søde. Det var da en super god ide.

  SvarSlet
 2. Super super søde klemmer!
  Det er ikke svært at lave en dobbeltsløjfe. Du skal bare fra starten have to stykker snor der er lige lange. Dem binder du knude og sløjfe med, som hvis du kun havde én snor ; )

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte, og en super god ide:). Stemplet med ugen er bare så sødt, desværre har scrapper.dk dem ikke mere. Håber den nye skole bliver en succes for din søn. Hav en god aften.

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde! God Ide!
  Held og lykke med Kevins skolestart! Håber det kommer til at gå nemt for jer alle.

  SvarSlet
 5. Rigtig god ide med de søde klemmer. FLOT.

  Det lyder så positivt med kevins skole. Det er så vigtigt, for når barnet trives har vi det alle godt. (bortset fra egne skavanker.....)
  Ha en hyggelig aften. Pas på du ikke blæser væk. Her er ret vildt udenfor.

  SvarSlet