lørdag den 31. december 2011

Godt Nytår ....!!
Jeg vil gerne slutte året af med at ønske jer alle sammen et rigtig godt og lykkebringende nytår. Jeg håber at i hver især får en bragende fantastisk aften med en masse sjov og ballade, god mad og flotte brag på himlen over jer... Husk nu at pas godt på jer selv og hinanden så i alle kommer ind i det nye år med alle fingrene i god behold :) Det gør starten på det nye år lidt sjovere...

Jeg vil gerne sige tak til alle jer der er søde at bruge jeres tid på at skrive en kommentar i ny og næ til mine indlæg, det kan ikke måles med noget andet hvor meget hver enkelt kommentar betyder for mig. De er guld værd i min hverdag...
Jeg prøver også at komme rundt omkring når jeg ser på scrapsisters i har blogget, ser altid med, men får desværre ikke altid fundet energi og overskud til at ligge en kommentar, men prøver så godt jeg kan....

Jeg håber det nye år bringer et meget bedre og mere positivt år.. Både for mig og mange af jer andre der går nogle svære tider igennem..

Jeg har "spildt" hele 2011 på at være syg både med min depression som har sat uendelig mange begrænsninger for mig, samt ændret min personlighed i en grad jeg hader... Jeg har kæmpet med fysiske smerter der formentligt desværre er nogle jeg skal leve med resten af livet.. Jeg har kæmpet med en masse andre forældre om at prøve at bevare vores lille landsby skole, men til sidst har måtte opgive håbet og rykke Kevin til en ny skole med bredere faglighed og flere kammerater... Jeg har kæmpet et år med kommunen om min sygdom, en masse svære møder der har givet mig mange dage i sengen...
Jeg har kæmpet med en masse følge sygdomme, undersøgelser og samtaler der jævnt fordelt har fyldt min kalender op og gjort hverdagen svær..
Det aller hårdeste jeg har kæmpet med er troen på mig selv, livet samt min dårlige samvittighed overfor min kæreste og vores dejlige søn fordi jeg ikke har kunne slå til som førhen...

Det næste år vil jeg kæmpe for at acceptere min sygdom og lade være at håbe på det bliver bedre hele tiden men istedet bare leve med den som den er.
Jeg vil arbejde med at acceptere mine smerter og lærer at leve med dem fremfor at lade mig begrænse af dem.
Jeg vil glæde mig over at min søn nu er flyttet til en skole hvor han allerede er meget mere livsglad og stolt end førhen, og tro på jeg har taget det rigtige valg på hans vegne...
Jeg må kæmpe videre med kommunen, men ikke lade det påvirke mit liv så meget som nu, hvor frygten for et brev derfra er en kamp.. Men istedet kæmpe for at brevene ikke må styre mit liv...
Jeg vil arbejde på at acceptere at jeg må igennem den ene undersøgelse efter den anden, og prøve at lade være at lade det forhindre mig i at nyde de andre dage imellem...
Det aller sværeste er at ændre på og lade mig selv acceptere at jeg bare er en ung pige i en gammel krop med et par store forhindrende handicaps/sygdomme, men så begynde at finde andre veje der fører til glæde og kvalitetstid sammen med kæresten og vores søn, lige meget hvor snoet vejene bliver, hvor forpustet vi bliver op af bakke og hvor hurtigt vi må løbe ned ad bakke..

Jeg er pavestolt af at have en så dejlig familie der virkelig elsker mig og bakker mig op, og over at have nogle så fantastiske veninder der virkelig altid er der for mig og trøster mig over en sms når jeg er nede og som kan grine og have sjove oplevelser med mig når jeg er oppe..

Tak fordi i alle er der for mig....

Rigtig godt nytår til hver og en...

Nytårs hilsner og knuzzz Jean

14 kommentarer:

 1. Kære Jean..

  Mange kram og masser af positiv energi til dig .. og så ønsker jeg for dig og dine kære et positivt og godt 2012, hvor alle de trælse ting fylde lidt mindre og d gode ting fylder meget mere .. :D..

  Godt nytår .. Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 2. Hej Jean.

  Jeg håber for dig at det kommende år bliver bedre for dig. Jeg fornemmer i dit indlæg trods meget modgang, alligevel en optimisme. Det tror jeg er vigtigt at holde fast i, at det hele nok skal falde på plads på et tidspunkt.
  Da vi snakkede kort sammen til SAM, fik jeg det indtryk at du har et positivt sind og det synes jeg er rigtig vigtigt at holde fast i. For så skal tingene nok løse sig - på den ene eller anden måde.

  Ha en go nytårsdag og aften med dine kære.
  - Malene

  SvarSlet
 3. Netop Malenes ord ovenfor dækker det jeg ville skrive. Jeg kan så godt (desværre alt for godt) følge dig i dine tanker. Den eneste trøst jeg kan give dig, er at fortælle at man KAN få et godt liv igen - ovenpå alle de ting du står midt i nu. Det er en ringe trøst, og du kan sikkert ikke bruge det lige nu - men måske have det i baghovedet.
  Mit råd kan være: Når depressionen og smerteren fylder så vær i det, accepter at sådan er det lige nu.
  Tro mig, vi er mange der har været gennem turen - og er kommet ud på den anden side - men med skrammer.
  Du virker som en resourssestærk og positiv person, og det er et godt udgangspunkt. Vi er mange der nyder godt af dine indlæg her og på Scrapsisters. Og tak for det. Fortsæt stilen til næste år - tak !
  Knus til dig og rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 4. Kære Jean.
  Jeg håber alt godt for dig i 2012.
  Godt Nytår.
  Knus Karina

  SvarSlet
 5. Kære Jean

  De allerbedste ønsker for dig for 2012.
  Rigtig godt nytår.

  Stort kram Jytte :)

  SvarSlet
 6. Hej igen.
  Nej, jeg har også svært ved at læse den, men kommer der ikke et pop op vindue op, når du skal skrive kommentarer? For så kan du læse dem der. Det er nemlig grunden til, at jeg har lavet det som et pop op vindue..
  Karina

  SvarSlet
 7. Jeg sender dig alle de bedste ønsker for det nye år som kommer.
  Rigtig godt Nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 8. Jeg sender dig varme tanker og et ønske om et godt og bedre nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 9. Mange tanker og lykke ønskninger om et godt nytår.
  Godt du er positiv, det er det som hjælper allermest:-)

  SvarSlet
 10. Kære Jean, det er trist læsning alt det modgang du har været igennem,jeg håber inderligt du får et dejligt 2012 og kommer ovenpå igen. knus morkaren.

  SvarSlet
 11. Hej Jean
  Anette skriver det, som også er min erfaring. Kommunen ER en svær modstander. Du har jo helt klart en positiv indstilling, som skal være din krykke, midt i alt det dårlige, du oplever.
  Godt nytår til dig og din familie
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 12. Kære Jean.
  Trist læsning - men virker til du alligevel har mod på at få et bedre år - og det er dejligt at høre.
  Jeg satser kraftigt på at skulle med til SAM i år for første gang og glæder mig til forhåbentlig at møde dig + alle de andre skønne mennesker her.
  Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 13. Ja sikke nogle bump på vejen du har været ude for - men helt sikkert godt at du har sat den dagsorden for 2012 som du har. HELD og lykke med deet hele - og nogen gange kommer der noget godt ud af at blive tvunget ud i "tovene". Jeg var f.eks. aldrig kommet i gang med OSH hvis jeg ikke havde mistet mit job gennem 10 år. Det gav mig sparket til at lave "noget" for at vise at jeg dælme ikke bare skulle sidde herhjemme og kukke og midt i det hele fandt jeg ønskejobbet igen og har nu RIGELIGT at tage mig til. TAK for dine mange besøg og kommentarer. Når præmien er en fribillet til en event har jeg ikke noget at vise - men ellers plejer jeg at vise præmierne - om folk der vinder også vil vise præmien frem på deres blogge har jeg desværre ikke nogen indflydelse på - men du har ret - det kunne da være HYGGELIGT. Hej for nu =0)

  SvarSlet
 14. Hej Jean

  Rigtig godt nytår, jeg er lidt bagefter, min skønne mand har været indlagt, så vi skulle lige finde os selv. Jeg ved tildels hvad du kæmper med og jeg kender alt for godt den følelse af ikke at slå til, håber du kommer lige så godt ud på den anden side, som jer er kommet, lov mig at du bevare troen på det.

  1000 knus fra Jette

  SvarSlet