fredag den 9. december 2011

Julen herhjemme


Vores advent decoration som Kevin så stolt selv har lavet herhjemme..
Pyha.. Det var hårdt arbejde da vi tog ALT julepynten ned fra loftet.. De 3 af kasserne er pynt til juletræet, men resten er bare til resten af hytten.. I år har jeg dog sorteret grundigt, da jeg pga min sygdom ved jeg ikke kan overskue at skulle pakke det hele væk igen :)
Men nu har jeg fulgt jeres andres blogs med julepynt og synes lige jeg ville tage en tur rundt i huset og tage billeder af de juleting jeg er glad for og som har betydninger for mig også..
Denne specielle nisse med en kage i hænderne har jeg fået af konen til den ALS patient jeg passede i næsten et år til han gik bort, jeg besøgte hende i julen sidste år, selvom manden fik fred i oktober.. og der havde hun købt denne skønne figur til mig fordi hun synes den passede til mig når jeg nu lavede så mange kager. Den er meget betydningsfuld for mig da familien ofte er i mine tanker..Jeg er bare så vild med disse små søde nisser med kæmpe føder og skønne smil.. De står i vindues karmen hvor jeg sidder ved siden af og ser på dem hver dag..
De her er to meget små nisser de max 5 cm høje, men jeg er bare faldet for nisser med huen ned oer øjnene.. Synes de vildt kære...
De to her er vist et par år siden jeg købte på udsalg.. Jeg synes der er lidt gammelt nisse hygge over dem, selvom de er modaniseret... og så ser de så søde og glade ud.. og det handler julen jo om..
Ham her har fulgt mig i mange mange år snart.. Mig og min mor købte en hver engang og hendes hænger også oppe i hendes vindue som min også gør...
Min lille nisse forsamling af nisse dukker/bamser.. Kælken de sidder på fandt jeg i Rema sat ned til 50kr sidste år og måtte bare eje den.. og synes de passer godt til en forsamling af store nisser..
Hende den søde nissemor her har jeg fået af min dejlige Bedste.. Hun synes jeg skulle forkæles da vi var ude at handle sidste jul og jeg er meget glad for hende.. Hun er meget høj og ligner en rigtig nissemor synes jeg..
Ham her er vist fra JYSK engang, han hænger altid i et vindue på sin snor og ligner at han er ved at kravle opad... Han er i rigtige julemandsfarver..
Disse søde trip trap nisser har jeg fået af et firma jeg arbejde for som vikar, og jeg er bare såååå glad for dem.. De lever dog deres eget liv- de vil ALDRIG hænge lige tihihi..
Et nærbilled af de buttede trip trap nisser..
De to flyvende nisser har vi fra starten af mig og kærestens forhold, der kører på tiende år nu..
Denne skønne snemands spilledåse som kan lyse og spille melodi mens snemanden skøjter rundt, har jeg fået af kæresten og vores søn og jeg er rigtig glad for den..
Julemanden på bænken her er også fast inventar.. En rigtig julemand..
Det her gamle nissepar købte mig og kæresten til vores første jul sammen, der var vi til et julemarket hvor alle stod med hjemmelavede juleting og selvom de ikke længere er min stil så høre de bare til her.. Fordi de har en historie bag sig på den måde og mindes os om alle de år vi har været igennem nu..
Kevin skulle faktisk kun have advent gaver i år.. Men jeg har købt denne skønne julekalender sidste år da den var sat ned i Netto og den skulle jo selvfølgelig op og benyttes i år , så den hænger i gangen og pynter...
Kevin har sin helt egen julekasse med pynt og har selv pyntet sit værelse med sine nisser, her får i lov at se lidt af dem..
Der hænger selvfølgelig også lyskæder i vinduet.. :) Han elsker lyskæder..
Det sidste billed er også fra Kevins værelse.. Han pynter selv op på sit værelse og går og hygger sig med det når pynten kommer frem og han fik ideen med en lille nisse by som i kan se :)
Det bare en flyttekasse med en juledug på han har fået ind som bord :)
Det var vist det...
Håber i nød rundturen.. Jeg nyder ihvertfald at se jeres julepynt..
Jeg er desværre som i nok har lagt mærke til ikke ret aktiv for tiden, får næsten ikke kommenteret eller andet, men har en dårlig periode hvor tiden er meget hård og jeg går
igennem en tid med mange undersøgelser, nye forløb og ændringer... Det tager min energi desværre... Derfor får jeg heller ikke scrappet ret meget desværre...
Rigtig glædelig 9 december og rigtig god weekend til jer alle sammen...
Tak for alle de søde kommentare i har lagt , nyder at læse hver og en af dem :)

12 kommentarer:

 1. Skønne ting du har at vise frem i dag :) Den dekoration kan Kenneth godt være stolt af. Den er rigtig flot :)

  SvarSlet
 2. Ups... Det var Kevin... ikke Kenneth ;)

  SvarSlet
 3. århhh søde jule ting. og hvor har du da mange skønne sager.. jeg har osse et tons..griner.. du har de virkeligt pyntet sødt op og minderne om mange af tingene er vigtige..det er jo bare herligt.

  SvarSlet
 4. Der er rigtig mange flotte nisser, dejlig du har fundet overskud til at få dem frem og dele dem med os :)og ja dem med de store fødder er vild nuser:P
  Jeg har selv passet en ALS pt, så jeg ved hvad du mener:/
  Jeg kan se at Kevin er kreativ som sin mor, den er rigtig flot;)Min Kevin er slet ikke kreativ, han er en bogorm eller snare en pcorm, uha nu må du ikke tro han er en "virus", ha ha
  Så du forresten at jeg havde blogge rigtig i dag, det var ikke svært, men sådan er det jo altid når man kan :D

  KNUS

  SvarSlet
 5. Glemt at sige tak for hjælpen ;)

  SvarSlet
 6. Hihhi jeps Fru Munkbøl -
  Måtte da også liiige smide en kommentar,
  du kommet rigtig godt efter det :)

  SvarSlet
 7. Sikke dog en masse flotte juleting du har.

  SvarSlet
 8. Du er da dukket godt ned i julepyndt kassen, du har virkelig mange dejlige nisser, skønt syn. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 9. Er du tosset en masse juleting og sager.
  Jeg elsker de historier der hører til, og det er så vigtigt at huske, at det ikke handler om hvad pynten har kostet eller hvor "fin" den er. Det vigtige er historien, der hører til.
  Jeg kan nøjagtig følge dig i dine tanker om din ALS-patient. Se - det betyder noget.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 10. Hold da fast alle det skønne julepynt. Jeg er bare ikke så god til julepynt i mit eget hjem, men jeg har nydt at se dit pynt - og det er dejligt at en masse af pynten har en historie
  -og nejhvor er din Kevin kreativ. Sikke en flot adventsdekoration han har lavet

  SvarSlet
 11. Du har mange og lækre nisser. Og så har du det vist nogenlunde som mig. En masse forskellige nisser, og en lille historie. Så er jeg ihvertfald solgt
  Knus Lonnie

  SvarSlet