fredag den 14. december 2012

December dagbog. Dag 8En fed capsel fra Scrapper.dk som jeg har sat tal på, twine snor omkring og sat den på en punchet scallop.

Dette snefnug er skåret på silhouetten og så har jeg kommet hvid enamel accents på så den skinner og er blevet tyk og rigtig snehvid. satte en halvperle på mens det var vådt så den er limet på, desværre lidt skævt hihih.

Merry Christmas er skåret ud på sillen og så har det fået glossy accent :) synes det passede så godt til billedet som er fra en gåtur med Tulle ved skælskør havn den dag..
Dette "banner" er klippet til i hånden, den guldstribe fulgte med i DD kittet og jeg måtte jo finde ud af at få den brugt ;) Kan ikke liige huske om den vintage dims er fra det kit eller Studio calico kittet...
De hvide pletter skal ligne sne, det enamel accents white.. :)


Min dag 8 var en rigtig skøn dag...
Vi hyggede i huset om dagen, til eftermiddag kørte vi kevin op til min mor og jeg kørte rene og hans kammerat til julefrokost/boksning og gik tur med tulle ved skælskør havn, hvor var der smukt, det var en iskold tur, så da vi kom hjem lagde mig og tulle os foran brændeovnen og hyggede indtil om natten da drengene skulle hentes fra julefrokosten..

Kevin er ved at være frisk igen, nu hoster han bare rigtig meget, men nu føler jeg mig lidt sløj, meeen har ikke tid til det pjat så har bar at være frisk imorgen  igen :)

Rigtig god weekend og glædelig 14 december.. 10 dage til juleaften det vildt...!!

2 kommentarer:

  1. En dejlig side igen. Og jeg synes altså dt er flot så meget du får med på "den lille side..."
    Godt Kevin er ved at være frisk...og typisk at du så afløser...
    God bedring.

    SvarSlet
  2. Skønt LO du har fået lavet med fede detaljer. Rigtig god weekend.

    SvarSlet