lørdag den 18. juni 2011

Rice Cripes Cakes

Har haft godt gang i bageriet, og måtte bare prøve disse spændene små RiceKripes Cakes..

Opskriften fandt jeg på en udenlandsk side og en anden sød kagekone hjalp mig med at oversætte opskriften ;) Rigtig skønt med hjælpsomme mennesker;)

De er en lækker lile usund snack, som man jo kan skære i alle de størrelser man ønsker og kan også bruge det til når man laver 3D kager hvis man skal forme noget specielt så kan man gøre det ud af det her når det varmt...

Opskriften er super let at følge og også noget man kan lave sammen med børnene så nu får i den, måske noget i kan springe ud i, i sommerferien :) Alle kan være med...

Her har jeg lavet det som stykker til værtindegaver og hygge stykker til i aften når der kommer gæster. Mulighederne er mange :)


Pink Rice Kripes Treats..


Ingredienser:

3spsk smør max 1% salt. 280gram Haribo skufiduser. ½tsk salt. 1 tsk vanilie sukker. 1,4 liter Rice Kripes. Lidt pink pasta farve (eller anden valgfri farve, købes i mange kop&kande butikker, www.specialkøbmanden.dk mm)

How to do :

Smør en bageform/betræk med bagepapir der er ca 15x25 cm. I en stor gryde smeltes smør, skumfiduser og salt ved lav varme mens der røres indimellem, til det er helt smeltet og ensartet. Tag gryden af varmen og rør vanilie sukker og pastafarve i. Rør derefter Rice Kripes i til de er helt dækket af skumfiduserne. Sørg for at få skumfidusblandingen i bunden af gryden med også.

Smør lidt smør på hænderne og pres massen ned i den smurte form. Lad køle af ved stuetemp. før de skæres ud.

Smager aller bedst dagen efter..


God fornøjelse ;)


3 kommentarer:

 1. uha da sikke en farve....!
  Tak for opskriften - den er virkelig speciel.

  SvarSlet
 2. Hvor er det en sjov idé at farve det!!

  Jeg har kun prøvet at lave det en enkelt gang, og der gik det ikke så godt...må prøve igen en dag ved lejlighed.

  SvarSlet
 3. Velbekommen :) Håber i får glæde af opskriften den er ihvertfald super let at gå til og mums det smager godt.. brugte den ene æske til værtindegave i weekenden og hun var også glad for dem :)

  SvarSlet