fredag den 17. juni 2011

Mere fra mit hobbyrum
Sikken en luft jeg har fået i mit hobbyrum nu.. Min mor kom en dag og hjalp mig så vi fik hængt alle mine nye stænger med kroge og bøtter op, og mine værktøjskasser osv. Så nu har jeg virkelig meget plads på mit værelse og det bare så skønt.. Kevin har fået hans hvide opbevarings skuffearrangement hen tæt på hans lille bord så han ikke skal rende rundt efter sine papire osv hver gang han mangler noget.. Jeg er stadig vildt glad for min som kan rumme alle mine mønsterpapire, blokke osv..


Jeg ville slet ikke kunne leve uden alle de mange stænger fra IKEA og værktøjskasserne fra ALDI, hold op hvor er det bare en god ting til scrap ting hihihi..
5 kommentarer:

 1. Hvor ER det da bare et skønt rum I har jer dér! Glæder mig oss til jeg kan få mit helt eget rum - Men kan bestemt ikke klage over min plads nu ;)

  SvarSlet
 2. Fedt fedt fedt! Er dybt misundelig. Hos mig er der bare rod med rod på. Hvis bare man var født ordens menneske ;)

  SvarSlet
 3. Takkk Lytzen.. Jeg elsker også mit rum, kan være derinde hele dagen og bare hygge.. mangler bare et vindue der kan åbnes.. Der er sauna på de varme dage desværre....

  Katrine... Hihihi ja det er et skønt værelse.. Ikke kæmpe som nogle har men det er et skønt rum...
  Jeg kan nu også rode ;)ingen tvivl.. Når jeg er igang med en masse kort kan du ikke se bord og gulv hihi.. Men så snart jeg er færdig kommer det helst væk igen- og også gerne indimellem hvis jeg lige går i stå så rydder jeg op imens;) Så kan jeg bedst arbejde... og have ro med det...

  SvarSlet
 4. waue dit rum er da vildt flot og sikken en masse skønne sager du har..ti hi.. tænk hvis vi kunne gå på opdagelse i hinandens rod hahaha.. flot flot nice things.

  SvarSlet