tirsdag den 29. januar 2013

Gine kort..
Jeg har lånt dette baggrunds stempel og efter lange overvejelser om hvordan det skulle pyntes blev det til gine kort med giner jeg engang har fået fra Anette af :)
De to sidste er uden tekst da de skulle med svigerinden til kina og de ældre kan ikke engelsk så synes det skulle være kort uden tekst som de også kan få glæde af..

14 kommentarer:

 1. Rigtig søde kort. Jeg syntes heller ikke man nødvendigvis behøver sætte en tekst på alle kortene, syntes ofte jeg har problemer med at få tekst på uden det bliver for klumpet at se på.

  SvarSlet
 2. Flot baggrundsstempel og jeg er enig - det behøver ikke altid være tekst på. Den kan man jo bare skrive inden i kortet. Nr. 3 kort kan jeg bedt lide, den er mere "blød" og let ud.

  SvarSlet
 3. Dejlige ginekort, man bliver helt i "sy-humør" knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort.
  Er vild med saksen på det nederste :-)

  SvarSlet
 5. Flotte kort.
  Man er jo et vanemenneske og jeg har også svært ved at lave kort uden tekst..
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige kort. Skulle til at spørge om hvad det var for noget baggrundspapir du havde brugt, men hvis jeg lige læste ordenligt efter kunne jeg jo se det er et stempel :) Er specielt vild med det midterste.

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde!! Minder mig om, at jeg også har både TH-die og stempler med giner... øøøøhhh ... måske de skulle støves lidt af :D

  Knus :)

  SvarSlet
 8. Fine kort - især det sidste.
  Det bliver lidt "lettere" når det er en tråd-gine i stadet for en massiv.

  SvarSlet