onsdag den 2. januar 2013

Gavekort

Her er et lille pengekort jeg har lavet for min Bedste til julegave..  det bare lavet hurtigt i hånden, så folderne til pengesedlen er ikke helt perfekte men de virker :)
Kuverten har jeg også lavet ud af noget papir i en reklameblok jeg har fået af en veninde..
Lige som Tagget også er hjemmelavet selvfølgelig hihihi :)
Kanen og rensdyret på forsiden er skåret ud på Sille...

Jeg vil gerne lige samtidig fraråde jer alle at handle hos Hobbyshop4you og synes godt om hendes facebook side..
Hun har lige fra start været så fræk at bruge andres billeder på hendes facebook side som reklame i eget navn! og hun bliver fornærmet når man så opdager det og konfrontere hende med det.
Pt. bruger hun et billede af Stines,- en designer hos Love2scrap- på sin facebook side som hendes eget!! og da jeg kommenterede på det og skrev omkring copyright og at misbruge andres billeder som sine egne, ja så belv jeg sjovt nok blockeret fra hendes væg og min kommentar dermed slettet..
Jeg har kopieret hendes opslag med tekst, billede og kommentare hvis nogen skal få brug for det, da jeg havde på fornemmelsen at hun ville slette tingene..

Det giver mig grund til at overveje om man skulle begynde at skrive navn over sine billeder måske??
Jeg har da ihvertfald ikke lyst til at se mine ting på andres sider som var det deres eget design..

Tænker i over det når i lægger billeder op, at andre misbruger ens billeder/designs??

Nå det var bare lige lidt tanker herfra idag :)


21 kommentarer:

 1. Nej nej nej, syntes det er så plat når nogen beslutter sig for at tage credit for noget de ikke selv har lavet. Hun ku som minimum Give Stine credit for at have givet hende ideen i stedet springer hun til dette forsvar når både Libeth Z og Stine selv kommenterer på billedet:

  "hobbyshop4you.com Nu lever vi jo heldigvis i et frit land, hvor "man Ofte" kan tage på messer, og købe sig frem til forskellige slags dies og stempler og papir. Så - jeg håber da ikke at have trådt nogen over deres ben, hvis de syntes de ligner noget som andre har lavet, Men der er jo mange ens slags dies, På samme måde, er der mange ens stempler, så jeg håber da ikke man bliver "straffet for at købe de samme ting". Sikke dog en verden vi lever i - Iøvrigt er det mit køkkenbord der er brugt som baggrund, til dette billed her . Og så er billedet lige taget på min mobiltlf og lagt herind, på samme måde som mine julekort er oploadet her til, med mit gulv som baggrund, så fik vi da slået det på plads. men - i må jo mene om det som i nu syntes, jeg deler kun mine nye ideer, uanset om de ligner jeres, eller andres. Så skal man huske, at selvom man har de samme dies, så har "man" jo ikke eneret til dem, når de er i stor salg, og kan købes i alle mulige ender af landet, og ideerne er der nok af, jeg har nu ikke set det her før. Mvh. Chanette"

  De tags der er tale om er jo meget meget mere end bare noget der er skåret ud med en dies...

  Nå lige lidt vredt input fra mig, syntes bare det er noget svineri...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nu også hendes forsvars brev var pga mine indlæg- som hun har slettet om copy right og at jeg også synes det lignede stines tags og skrev noget omkring det- som er gemt screenshot af hvis stine og lisbeth får brug for det..

   Før var det et billede af scrapfactorys stand på SAM hun brugte på sin side som billede af hendes eget..

   samt har hun haft lavet ting helt magen til Mette hyldig´s ting og skrevet som om hun havde "opfundet" ideén.. ja ja.. hun må virkelig mangle fantasi og respekt for andre..

   Slet
 2. Er det ikke også hende, som handler ind ved CChobby og så sælger det til en højere pris på facebook??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps det er nemlig hende..
   Hun var også med til Scrap´n´dream med en micro lille stand og var dullet helt op og vist fornærmet over hun ikke var ret besøgt af scrapperne..
   men hvem gider give flere penge for tingene hos hende som man selv kan købe direkte hos cchobby..
   hun er en meget mystisk person og jeg støtter op os ærlige personer og gode scrapbutikker, og roser dem for alt det gode de gør- så er jeg også "nød til" at komme ud med det når nogle ødelægger det lidt for de gode butikker..

   Slet
 3. Sikke da noget I skriver om her.....
  Jeg kender ikke damen, og er ikke på Facebook. Men jeg håber da I kan udbrede kendskabet til den dame.(hvis man kan kalde sådan en person en dame)
  Der er jo ingen grund til at lade sig misbruge - eller være dum.
  Måske skulle man mærke sine billeder.....Det tænker jeg lige over.
  tak for advarslen.

  SvarSlet
 4. Sådan noget bryder jeg mig slet ikke om !
  Kiggede lige på hendes netbutik, hvor der står følgene : Web-shoppen er under nedtagelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan heller ikke se shoppen er oppe at kører- måske hun ikke tjente nok da en webshop er dyr at have ..
   Men hun har stadig facebook siden..

   Slet
 5. Hendes side fik jeg hurtigt blokeret fra mine facebook opslag - jeg har lige fra starten syntes der var noget galt - og så var det sgu nogle underlige opslag hun lavede *G*
  Synes det er fint du advarer herinde ... men mener jeg har set noget om hende eller var det endda fra hende ...? på Scrapsisters?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps hun har nemlig været ret speciel og utroværdig fra starten af, men har holdt øje med hendes side for at kunne være sikker på ens egne ting ikke blev misbrugt derinde og skrive til andre jeg kender som hun bruger billeder fra...

   Og jeps da hun lige havde åbnet skrev jeg om at have opdaget hendes butik i slagelse/sørby magle på scrapsisters, men der kom hurtigt en masse ting frem om hende som gjorde jeg aldrig ville handle der.. så jeps det sikkert derinde du har læst om hende før :)

   Slet
 6. Ja Jean jeg tror faktisk også tiden er kommet til danmark hvor man bliver nød til at mærke sine billeder, jeg har besluttet at fra nu af vil jeg mærke mine, har prøvet at finde mine kort på en Amerikansk blog, der også blokerede mig da jeg gjorde hende obs på at jeg var glad hun kunne lide mine kort, men gerne så hvor hun havde set dem, hun fjernede også kortene fra sin side igen. Et rigtig fint lille kort til bedste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror det, desværre også selvom det øv med det extra arbejde :(
   Det så frækt at nogen misbruger ens billeder..

   Slet
 7. Hejsa Jean :)

  Jeg tror ikke hun er i branchen mere, - se hendes webshop.

  http://www.hobby-shop-4-you.com/

  Den er under nedtagelse, og der henvises til andre hobbyshops.

  Og jeg mærker ALTID mine billeder ... :) ... godt nytår forresten

  SvarSlet
 8. Flot kort og tag :)
  Jeg kender hende ikke... Jeg har copyright mærke på mine billeder, men sætter det ikke over selve kortet/LOet.... Men har overvejet om jeg skal have en "du kan ikke højreklikke og kopiere billedet"-funktion på... Men har endnu ikke set nogen bruge mine billeder.. Men det er da godt nok frækt af hende at gøre sådan noget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville bare være ærgeligt med sådan en funktion da man så ikke kan gemme andres billeder på sin computer til inspiration..
   men kan godt være det engang bliver nødvendigt :(

   Slet
 9. Billedet hun har brugt af STI´s kreationer, er et der blev taget til SAM. Hun har selv taget billedet, så i dette tilfælde ville det ikke hjælpe at "mærke" billederne.
  Det var nogle kort som STI have med og havde til at ligge på design-bordet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm nej det har du ret i Mette..
   Det ikke nemt...
   Kan bare slet ikke have at nogen misbruger andres værker på den måde..

   Slet
 10. Ih, hvor frækt!! Jeg er så heldig at have en søn, som har lige har lært mig at sætte navn på mine billeder. Har da et par kreationer liggende, som jeg ville være ked af, hvis andre tog æren af. Så fremadrettet vil jeg sætte navn på de fleste af mine projekter ...

  Knus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det da dejligt :)
   Jeg har stadig aldrig fået sat mig ind i hvordan man laver de smarte vandmærker over billederne, så mit bliver nok bar tekst i paint eller noget..

   Slet
 11. Det er så ualmindeligt frækt, men nogle mennesker er bare ligeglade!! Jeg har været ude for, at se på en blog, at en havde købt et mønster i en butik....et mønster som jeg havde lagt ud til fri afbenyttelse på Scrapsisters! Tror også jeg må tage mig sammen og få sat mærke på mine billeder og ikke mindst mine tuts for eftertiden!
  Sødt kort du har lavet for din Bedste!
  Godt nytår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejj hvor frækt!!!
   Ja god ide med dine TUT´s så andre ikke kan skrive det dem der har lavet dem..
   Men hvor er det altså bare øv at nogle mennesker kan være så respektløse ...

   Slet
 12. Jeg har længe haft OSH tekst på billederne der og min egen hos mig selv. Ikke noget fancy - bare den lille tekst der kommer på via Picasa. Prøver også altid at HUSKE at give credit hvis jeg er blevet inspireret til et nyt kort et sted på nettet men ved jeg et par gange ikke har kunnet huske hvor jeg havde set en ide. Men jeg ser jo også RIGTIG mange kort i hverdagen. Fin lille tag du har lavet - og enig med dig i at det ikke er god stil at "stjæle" andres ideer. god weekend.

  SvarSlet