mandag den 7. januar 2013

OSH kort og dårlig nyt om Hobbyshop4you..


Jeg har lovet mig selv at i år SKAL jeg mindst sætte mig ned èn dag om måneden og lave OSH kort, om det så bliver 1 eller 10 kort betyder ikke så meget, men mere det at jeg får det gjort..
Igen er en soldat blevet dræbt i den uendelige krig..
Det gør mig ondt at tænke på de pårørende der nu har mistet deres mand, far, svigerfar, søn mm.
Det så trist...
Det fik mig til at tænke på hvor betydningsfulde de her OSH kort kan være og blive.. For det kan være det sidste de får fra deres pårørende, og så er et kort meget værdifuldt...
Derfor vil jeg gerne få lavet flere osh kort, mest af alt pga de pårørende som jo ikke har taget valget at drage i krig, men sidder tilbage og venter på hvert et livstegn fra den der er rejst..

Hvis du ikke kender til OSH kort, så kik forbi www.operationskrivhjem.dk og kik under info hvad kort de kan bruge osv... Selv èt kort er en støtte...

Tak for alle jeres kommentare om Hobbyshop4you på facebook i tidliger indlæg, desværre går det kun den forkerte vej, hun har slettet alle kommentarene og igen blockeret mig fra min anden konto, OG slettet Stine Shou Petersen´s kommentar- og det er hendes tag/kort hun har taget billede af og påstår hun selv har lavet, trods man kan se på love2scraps blog at Stine viser frem at hun har lavet det..
Jeg støtter Stine 110% og er så rasende på hendes vegne over nogen kan finde på at tage andres ting og påstå man selv har lavet det...

Jeg kunne ikke liige finde ud af at sætte navn på mine billeder, men jeg prøver videre.. Det skal jo gerne stå på kortet og ikke baggrunden da man jo let fjerner baggrunden i photoshop.. Det vil bare være lettest hvis man kan lave et mærke man kan automatisk kan sætte på så man ikke skal skrive nyt hver gang.. har nu installeret picassa3 så jeg prøver derinde :)


7 kommentarer:

 1. Fine enkle kort til en fantastisk sag og 1000 tak for støtten :))

  SvarSlet
 2. Søde OSH kort! God idé at støtte OSH om end det måske kun bliver med få kort. Det er tanken, der tæller og det at vide, at en eller anden får et kort fra en "Jens" langt hjemmefra.

  Knus :)

  SvarSlet
 3. Flotte OSH kort du har lavet

  SvarSlet
 4. Rigtig flotte kagekort til OSH.
  Og så er det godt nogen gider ruske op i os bloggere og lære os at passe på.....
  Jeg kan også huske hendes anmeldelser af at sin egen nethandel......SÅ sjovt at læse de samme stavefejl, som andre steder damen har skrevet noget......Fnis. Men fred være med hende. Hun må have det hårdt med sig selv, når hun har behov for den slags.

  SvarSlet
 5. Flotte kage kort det kan vi altid lide. Og jeg har også være inde på siden og give min tilkendegivelse igen.
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare nogle søde kort, dem er der helt sikkert nogle soldater der bliver glade for at sende hjem til deres familier ;)

  mht. hobbyshop4you vil jeg da anbefale alle at gå ind på deres facebook side, klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne under hendes banner billede. Så kommer der en menu frem hvor en af mulighederne er at "anmeld side" klik på den og klik på svindel. Så kan det være at facebook får øjnene op for hendes fusk og blokkerer hendes side. Dem kan hun nemlig ikke slette ligesom alle de kommentarer hun ikke lige syntes om...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hermed gjort :) tak for tippet..

   Slet