søndag den 5. februar 2012

Scrap¨N´dream Feb. 2012

Jeg var afsted til scrap´N´dream 4 feb. med min søster og Anette samt hendes klippeklistre damer tihih :) Vi sad 10 sammen og hyggede os rigtigt...!! Der blev sludret, shoppet, sludret, shoppet, scrappet lidt, sludret og shoppet og spist og ja sørme om der ikke blev scrappet lidt mere :)
SCRAPDESIGN havde en konkurrence hvor man skulle lave en taske efter en fiskars skabelon man fik på papir samt et ark karton ( man måtte dog selv bestemme om man brugte det og selv vælge karton) Skabelonen var vind og skæv, men det fik vi rettet op på med lidt kreativitet tihihi..
Nogle af mine bord medscrappere lavede også tasker til konkurrencen... Her er nogle af dem :)

Der var også kort udfordring fra OSH- den fik jeg dog ikke taget billeder af..

En fin layout udfordring var der også og hørte ikke om der var flere vindere, men tog ihvertfald billed af det vinder LO jeg hørte om :)

OSH stablen var der :) og der blev produkseret serie kort.. Det var helt vildt.. Mette hylding havde godt gang i en del kort på èn gang.. Jeg fik ikke taget billed af det men kik endelig forbi på hendes egen blog :)

http://mette-hyldig.blogspot.com/

Der blev hurtigt fyldt op med kort i den store kasse Fifty holdt godt øje med mens han også
skulle have tid til at hilse på en masse børn og give dem slik- jeg var nu også liiige forbi og hviske til ham at han så godt ud og måtte sørge for at samle mange kort sammen :)
Det viste sig også at der blev samlet rekord mange kort sammen- det kan i læse mere om her:

www.operationskrivhjem.dk

Lad os komme til billederne, dem venter i sikkert på tihihi :)
Fifty holder vagt ved kassen og deler slik ud :) Se lige hvor fyldt kassen er!!! og selvfølgelig har han sin trofaste grønne kuffert og frøven med tihihi :)
Her er et vildt flot vinder Layout... Det så fedt.. og se lige billederne.. De jo vildt flotte, og super redigeret... Sikken en fræk charmetrold :) Hvad gevinsten var fik jeg desværre ikke hørt...
Bordet med en masse tasker der deltog i SCRAPDESIGNS konkurrence- der blev fyldt et bord mere, jeg ikke fik taget billeder af desværre.... Der var 3 vindere jeg fik dog kun taget billeder af de to af dem... Gevinsterne er de 3 pakker bagerst på bordet- meget lækre pakker..!!
Her er min taske jeg fik deltaget med.. Det var super hyggeligt at sidde og lave det samme som de andre og alligevel se hvor forskellige resultater vi fik... Jeg brugte det ternet papir jeg valgte hos SCRAPDESIGN...
Min søsters taske bagpå og foran.. Det blev som en lille tidlig valentines taske til vores mor hvor der kom en flot indpakket plade chokolade i.. Den blev modtaget med stor glæde...
Anette lavede denne MEGET smukke taske som jeg nu selv synes havde fortjent en første plads- meeeen wow hun gik alligevel hjem med 2 pladsen og en lækker gevinst med en blok papir med zoo dyr, en lækker serie de har i butikken nu :) Læg lige mærke til alle de søde detaljer....
Denne her vandt også... Elsker giner :) Den er da også bare super sød ikk!! og holdt i en meget romantisk stil... ;) Den sidste vinder taske mangler jeg billed af...
Her er forsiden på tasken en af mine medscrappere ved bordet har lavet til en dreng :)
og bagsiden... Det lækre papir er fra Pickturingtheworld... Som var en af de butikker der havde MANGE lækre sager med som man ikke ser alle andre steder..
Ta et kik forbi: http://www.picturingtheworld.dk
Et stemnings billed.. Se lige hvor fyldt der er.. og en masse tomme pladser tihih.. Mon ikke de var på rundfart i butikkerne og shoppe løs...??
Et stemningsbilled fra den anden ende af... Det ser da hyggeligt ud ikk :)
Her fik jeg taget et billed over pladsen ved os der sad sammen og hyggede.. Som min søster siger, lligner det jo en hel butik på bordene tihihi..... I baggrunden er Anjas lækre butik- link oppe over:)
Min søster fik lavet lidt sider i bogen efter hun havde lavet den søde lyserøde taske :)
Endnu et billed fra vores bord...
Ja sørme om det ikke blev til et billed af mig også- forståeligt min frisure snød charlie tihihi :)
Den lækre hvide pose med grønt mærke på er en pose FYLDT med lækre sager i som var Posen Anette vandt..!! Det en meget flot sponsorgave..!!!
Ja ja bare fordi man er højgravid så kan man gå glip af en masse scraphygge.. Se lige den smukke gravide mave... Ønsker dig held og lykke med den lille der forhåbentlig snart kommer ud :)
Og så til aftensmaden.. Det var den smukkeste opsatte buffet af ALT muligt godt som vi kunne gå og vælge imellem.. Her er min søsters første smukke portion mad.. Det da fin mad ikk :) MUMS...
Ja selvom jeg ellers er på den slanke linie havde jeg valgt at denne dag måtte jeg glemme det og nyde at være ude .. Det skal der være plads til.. Så lidt lækkert mad blev der valgt :)
Uhhh MUMS!!! En lækker lækker chokolade mousse.. og fin kage- dog tør men det så da godt ud tihihi...
Slut spurt, her er den lille smule vi tog hjem med igen :) Siger mange tak for et fantastisk arrangement.. Det var flot af butikkerne at komme og deltage med en masse lækre fristende varer, make and take, og gode tilbud man ikke kunne stå for og super service i butikkerne!!..
Tak til arrangørene for at stable det på benene endnu engang..!!
Det vi mange der er meget taknemmelige for.. Ved der ligger et stort arbejde bag det hele...
Tak til alle de søde scrappere jeg mødte på dagen og fik sludret lidt med..
En lille efterlysning:
Jeg glemte en ting på byttebordet jeg havde til salg.. En lille pakke med 2 dimser der ligner "kuglepenne feks" på dem er der et mærke med navn og telefon nummer.. Hvis nogen har taget det med hjem, må i meget gerne sms mig :)
Håber at finde den :)
Håber i alle havde en fantastisk dag, og tak fordi i andre kikkede med :)
Fortsat god søndag :)

13 kommentarer:

 1. En fin reportage og ja det var en skøn dag

  SvarSlet
 2. søde jean sikken nogle gode billeder du har fået lagt ind af vores hygge hjørne og er glad for at lære dig og din søster at kende det var så hyggeligt og vi ses jo snart håber jeg hilsen sanne og jeanet(maven)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt :)
   og jeps før eller siden ses vi jo
   helt sikkert igen :)

   Slet
 3. Sikke nogle gode billeder. Super flotte ting i har lavet.

  SvarSlet
 4. Lyder som en super dejlig dag. Ville ønsk jeg kunne have været der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kikkede også efter dig..
   Men så det klart jeg ikke så dig når
   du ikke var der tihihi :)
   Måske vi ses næste gang :)

   Slet
 5. Det lyder/ser ud som en super god dag på alle måder. Tak fordi vi måtte se med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekommen :)
   Det var en rigtig dejlig dag..

   Slet
 6. Sikke en fin billedreportage - selv maden har du fået med - Fifty syns det var hyggeligt at sludre med dig. =0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak tihihi.
   Ja maden er jo vigtig for at vi
   kan klare os ikk ;)

   Dejligt Fifty også hyggede sig :)

   Slet
 7. Hvor ser det altså bare fantastisk hyggelig ud, dejlig i have en kanon dag. Glæder mig til at se alt den inspiration du har fået med hjem:)

  Knus Jette

  SvarSlet
 8. Tak for et skønt referat, og sikke nogle flotte billeder, man kan næsten fornemme stemningen.
  Skønt at du har haft en dejlig dag sammen med din søster og de andre scrappe-damer, tihi.
  Kan du ha' en god dag.

  SvarSlet
 9. Tak for et fyldigt referat for alle os, som har stået ude på sidelinjen ;-) Det ser godt nok hyggeligt ud.
  Håber, du får taget et billede af alle herlighederne, som du købte :-)

  SvarSlet