mandag den 6. februar 2012

Lidt indkøb ..

Aller først må jeg simpelthen bare dele dette billed med jer.. Det er da råhygge.. Tulle kan godt li´at se på computeren sammen med René... og så har man jo nærkontakt.. Det bedste for en mops...
Lidt forskelligt papir... Blev helt vild med de skrive maskiner :)
En blandet landhandel :) Noget fra byttebordet, noget fra de forskellige butikker og et forudbestilt stempel fra en anden scrapsister :)
Anja lavede en spændene make and take.. Der blev brugt de lækre baggrundsstempler hun har i butikken og farvestrålende stempelpuder også... Det galt om at afprøve baggrundsstempler, bruge masking tape og bare lave et ikke perfekt men anderledes kort.. Stemplet med sytråden og teksten er også i hendes butik lige som masking tapen.... Det ikke min stil, men sjovt at prøve noget HELT anderledes :)
Åhh ja og så fandt jeg sørme en masse billige rester papir på bytte bordet.. Rester er GULD for mig.. ELSKER rester.. Det altid spændene med nogle papire man ikke selv ville have haft købt, men som man kan få lavet nogle fede ting med som ikke ligner noget af alt det andet man har lavet :)
Jeg kan sige jer det var TUNGT tihihi :)
Nu skal det bare sorteres i farver tihih :)
Tak for alle kommentarene i tidligere indlæg :) Dejligt i nød at kikke med :)

11 kommentarer:

 1. Det har da været alletiders dag, mange fine indkøb (flere af dem måtte gerne være smuttet denne vej) og den restekasse ville jeg også nyde at dykke ned i, men din Tullemops er bare så dejlig, sådan på armlænet sidder min kat også (hvis han ikke lige ligger på tværs på lårene) og det ser ud som Renè og Tulle ser på andre vovser, hyggeligt. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Åh, hvor har du shoppet igennem. Herligt.
  De indkøb ligner noget der godt måtte være havnet her. Og så en restekasse med papir. Det er så sjovt og hyggeligt.
  Jeg har fået min søsters rester her i weekenden, og er i gang med OSH kort. Det så spændende at se hvad man kan få ud af alle de stumper af nyt papir.

  SvarSlet
 3. Sikke en masse skønne ting og sager du kom hjem med i lørdags - det er bare så skønt at shoppe igennem en gang imellem, og med alle de rester har du jo sorteringsarbejde til lang tid.
  Kan du ha' en god dag.

  SvarSlet
 4. Uha uha... det rene JGS.... jenne gu'e sager... som vi siger her i Jylland...

  SvarSlet
 5. Mums, hvor lækre indkøb!! Skøøøønt !!
  Rigtig god fornøjelse med det hele.

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 6. Det er godt nok nogle lækre indkøb. Og kanonlækkert kort!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle lækre indkøb. Flot kort.

  SvarSlet
 8. Sikke nogen lækre sager du har købt og de reste papir ser da bare for lækre ud, glæder mig til at se, hvad du får tryllet ud af dem. Flot kort :-)

  SvarSlet
 9. Kære Jean .. det er da lækre ting du har fået dig - og jeg er helt vildt med kortet ... måske man lige skulle smutte over og bestille noget .... ha ha ha ..... :) ... dejlig dag til dig ... i dag sendes vandrepakken videre til Lonnie :)

  SvarSlet
 10. HVAD ER BYTTEBODEN??????.Jeg er også vilde med rester og helst ikke mindre en A6, gerne A5. Er det rester???
  Hold da fest for nogle lækkerier du har købt, der er gang i købelysten rundt omkring:)
  dejlig Mops du har, Tulle det bliver min veninde og svigerinde kaldt:D

  Rigtig god dag
  Knus Jette

  SvarSlet
 11. Jette- Byttebordet, er et bord hvor alle kan ligge deres scrap sager til salg som de ikke længere bruger :)
  Rester udklippet papir i alle mulige størrelser, ikke noget bestemt. Det kan være man har strimler, skåret bestemte ting ud af et ark osv... ( som du kan se på billedet )

  SvarSlet