fredag den 13. januar 2012

SMASH book


Jeg troede ellers ikke jeg ville få brug for sådan en bog for jeg er ikke god til at tingene ikke bliver perfekte.. Men nu da jeg skal tabe mig en del kg osv så fik jeg ideén at lave det som en "dagbog/motivationsbog" hvor jeg sætter billeder og opskrifter og vægt skema mm ind.. Så jeg hele tiden har noget jeg kan se på der motivere mig til at fortsætte.. Jeg har på 5 dage tabt 1,6 kg og det jo allerede en kæmpe sejer for mig at se det kan lykkedes.. Så nu kæmper jeg videre.. og tænk.. Vi har ellers slik/sodavands dag idag men jeg har slet ikke lyst til at drikke cola i aften for jeg har det jo fint uden og ved det betyder noget for vægten med det cola.. Og min søde kæreste har rost mig så meget idag fordi han slet ikke havde troede det ville gå så nemt for mig. Faktisk har der hele ugen stået cola lige nede ved sofaenden fordi jeg ikke har fået sat det ud endnu og det så fedt jeg ikke har rørt den og ikke længere længdes efter det.. ALLEREDE...

Nå men weekenden står på oprydning af hjemmet og hobbyrum der skal pakkes ned så det kan males og besøg på sygehuset.. Min dejlige veninde har nemlig født en lille pige og jeg fik for længe siden beskeden om at jeg får æren af at være moster Jean, jeg har et meget tæt forhold til hende og kommer til at se den lille meget så det jeg meget stolt af :) Mine egne søskende er yngre og der går forhåbentligt mange år før de for børn :)

Rigtig god weekend til jer alle sammen :)

4 kommentarer:

 1. Det lyder godt med sådan en "motivationsbog", for når man syntes det går lidt trægt, er det herligt at kunne bladre i motivationsbogen og se resultaterne. Rigtig god fornøjelse med det. Du kunne jo også indføre nogen delmål, at når du har tabt så og så meget er der en belønning i vente!
  Tillykke med din titel som moster :-)
  Du må også have en rigtig god weekend

  SvarSlet
 2. Rigtig god idé - jeg ved heller ikke om jeg nogenside kommer i gang med at smashe - kan nemlig heller ikke det der med bare at sætte ting op tilfældigt :-)
  Rigtig god weekend.
  Silke har også en "tante" - vi ikke er i familie med - det er min lillebrors x-kæreste - men hun har været med fra begyndelsen, derfor er hun stadig "tante Cille"

  SvarSlet
 3. Tillykke med fremskridtet =)

  Jeg vil høre hvor du har købt din bog, de 2-3 sider/steder jeg har fundet i Danmark har et lille udvalg af bøger og ikke dem jeg er interesseret i..

  Hilsen Tina

  SvarSlet
 4. Min bog er købt hos Love2scrap... ;)

  SvarSlet