fredag den 13. januar 2012

Kort & post it- til nyfødtDet lyderøde kort er ideén liftet fra et kort jeg har gemt som inspiration i min mappe.. Jeg elsker jo streger og skrigende farver og det kunne jeg endelig bruge her til den lille nye pige :)
Kortet er lige så det passer i en aflang kuvert :)
Post it holderen har jeg lavet så den matcher og indeni er skrevet en lille hilsen til de nybagte forældre om at den er til at de kan skrive de små ting der hurtigt mangler til den lille i hverdagen :)
Der er før spurgt til en TUT på den, jeg har selv fundet frem til nogle mål jeg synes passede.. Jeg lavede papiret 17x8cm og scorede ved 8 og 9- men lavede først den ved 8 og så lagde post it blokken indeni og lavede så den ved ca 9 for at den blev perfekt :) Og så brugte jeg den største hjørne punch til alle 4 kanter. I siden lavede jeg så ro små huller med en lille hul tang( den lille blå til eye lets fra panduro) lavede dem ved siden af hinanden og satte så en snor igennem og blandt knude.
Derefter limede jeg post it blokken bunden og siden( hvor den er samlet) og satte i blokken.. så den klar til at blive pyntet...
Håber det var forståeligt ellers så spørg endelig igen :)

Idag var mig og Kevin på barselsbesøg hos min veninde og besøge dem med deres lille nyfødte pige.. Hun er så smuk, helt fin, blød og dejlig sund og rask :)
Kevin havde virkelig ondt i maven af spænding og fik straks lov at holde Filippa som hun skal hedde, da vi kom og se lige hvor stolt han var.. Det lyste ud af øjnene på ham at det var et specielt øjeblok han havde ventet på meget længe... Vi har fulgt hende meget tæt igennem en meget svær graviditet og fundet baby ting til hende osv og Kevin kunne bruge flere millioner på at købe babyting til den lille hvis vi havde dem så idag var en helt særlig dag... Da vi kørte hjem var han sååå stolt og glad men der var en helt anden ro over ham :) Og jeg var så glad for at se de nybagte stolte forældre havde det så godt som muligt og den lille bare var så fin :)

Nu vil jeg snart hoppe i seng og håbe jeg er frisk på en omgang oprydning og nedpakning af hobby rummet imorgen, har nemlig lokket min skønne store, lillebror med på at male hobbyrummet søndag tihihi :)

Fortsat god weekend alle sammen...

2 kommentarer:

 1. Tak for tut, og hvor er Kevin sød som han sidder der med den lille guldklump i armene.
  v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Sikke et sødt kort og en super ide med at kamuflere den post it blok.
  Stoltheden lyser da ud af Kevin, håber du også fik lov at holde den lille prinsesse, hehe.
  God fornøjelse med at få sat hobbyrummet i stand, så kommer der vel billeder? ;-)
  Forsat god weekend til dig og dine
  Knus

  SvarSlet