onsdag den 2. november 2011

Jule LanterneVar hjemme hos Anette en dag hvor hun sad og lavede sådanne små søde lanterner, det måtte jeg da også prøve!! Så jeg fik skabelonen med hjem og gik igang igår og her er resultatet.. Den driller lidt i låget med at sidde perfekt, men den er bare så sød.. Nu hænger den i mit vindue i hobbyrummet og lyser med det batterilys jeg har kommet i... Tak for inspirationen Anette ;)


11 kommentarer:

 1. Aj, hvor er den so/d og rigtig god ide med batteri lys! Bar' det altsaa snart var jul! Hihihi! Ogsaa lige en rose til din dejlige hund (ovenpaa den til Kevin :D) - jeg kan ogsaa saa godt li' pugs (eller hvad de nu hedder paa dansk) - de er som en lille klovn, og med masser af personlighed - mig ha' en, VIL ha'!

  Knus, Lotte (Scrapsisters)

  SvarSlet
 2. Så sød lanterne, har du evt. et link med en tut?
  KH 10na

  SvarSlet
 3. Din lanterne er bare supersød. Dejlig ide til julehyggen.

  SvarSlet
 4. aj altså den er da rigtig fin og god ide

  SvarSlet
 5. Mange tak alle sammen :)

  Jeg har desværre ingen TUT eller noget, da jeg bare fik en skabelon af Anette der viste mig hvordan man lavede den..

  Lotte- det kan jeg godt forstå.. Elsker min mops- som det hedder på dansk ;) En rigtig sød grynte klovn... Hun kan altid få en til at smile nærmest ;)

  SvarSlet
 6. Den er mægtig fin din lanterne. Kan du ikke overtales til at lave en tvilling, til den du har ? Så kunne du lave en tut samtidig please =D
  KH Lonnie

  SvarSlet
 7. Den er bare super sød og hvor fint at den kan hænge.

  SvarSlet
 8. Sød lille lanterne, og din mops er jeg også vild med, det var sådan en jeg ville købe hvis vi ikke var blevet for gamle til at holde hund. v.h. morkaren.

  SvarSlet