onsdag den 16. november 2011

Brylllupsscdags gave


Vores ene nabo, hvis børn Kevin leger med, og vi ofte snakker med havde 12½års bryllups dag.. Derfor blev vi enige om vi da liige måtte finde på en lille ting.. Så kæresten smuttede ud og købte nogle smukke roser og liljer som jeg selv bandt flot ind( det fik jeg ikke taget billed af desværre) og så satte jeg mig til at lave en gavepose til dem med en æske chokolade i, som jeg også pakkede ind i papir det matchede... Posen købte jeg til SAM og har bare klippet den ned så den ikke var så høj.. Så den passede til en æske chokolade som jeg kom ned i sammen med silkepapir så det så flot ud... Æsken decorede jeg med mønster papir sådan at det så ud til den var pakket rigtigt ind, men i den ene ende var der åbent sådan at "skuffen" med chokoladen kunne trækkes ud, så æsken kunne bevares... Elsker at forkæle andre og de blev vist bestemt glade og overrasket over at vi lige hurtigt kikkede forbi med en gave og lykke ønskninger :)

Tak for alle jeres søde kommentare endnu engang.. De varmer meget ;)

4 kommentarer:

 1. Det var dog en sød ide - både at gøre noget - og ikke mindst æske og pose og div. I er gode naboer, ingen tvivl om det. Og naboer skal man passe godt.
  Så fint du har pyntet det hele.

  SvarSlet
 2. Det er da blevet super fint søde.
  Er helt vild med at du har lavet din egen pose til også. Jeg er sikker på de bliver vilde med det :o)

  SvarSlet
 3. Tak for din kommentar - det er også en fin kobberbryllupsgave du har lavet til naboerne, jeg kan godt forstå, at de blev glade.

  SvarSlet