onsdag den 9. februar 2011

Valentines kortNu er det snart ved at være valentines day, og denne dag den 14 februar, er dagen hvor
man skal huske at minde hinanden om at man holder af dem.. Det gælder ikke kun sin kæreste eller mand, men også andre personer der fylder i ens hjerte..
Derfor har jeg til aften lavet dette kort til en person der har en særlig plads i mit hjerte og som
jeg tænker på tit.
Jeg vil glæde mig til at sende kortet og håbe modtageren bliver glad :)

Er der andre der er gået igang med valentines kort??


3 kommentarer:

 1. Her kan du læse historien bag Valentines day,
  hvis du skulle have lyst..

  http://www.fyldepennen.dk/tekster/21974

  SvarSlet
 2. Hej og tak for dit besøg hos OSH og tak for dine søde kommentarer. Du må meget gerne sprede rygtet om OSH hvor du kommer frem, tak! Ja du kan TRO vi har lavet Valentines kort - men de blev allerede sendt afsted i starten af januar - ellers kan de nemlig ikke nå derned og hjem igen til tiden. Sådan var det også med julekortene de skulle afsted i oktober! Og jeg har også selv lavet lidt valentines kort. Dine er bestemt fine.
  Det samme er dit scrapværelse - og havde du ikke skrevet du var ny i denne verden havde jeg nok gættet det på den ORDEN der hersker på dit bord og dine hylder. tihi - med flere ting på lager skal der nok komme trængsel.

  SvarSlet
 3. Hihi Charlie- jeg er så heldig at have 2 store rumdelere hvor alle mine mange hobbyer præger dem fyldte- derfor er der fin orden på bord og hylderne :) men det kommer nok en dag at der også må skuffe plads under bordet jo :) hihi...

  Jeg ligger da straks et link ind her på min blog om OSH :)

  SvarSlet