lørdag den 30. marts 2013

Værtindegave...
Jeg skulle igår kører min Bedste til fødselsdag hos hendes søster i Århus, og da jeg ikke kan rumme alle de mennesker og al den larm spurgte jeg Nadja som også scrapper, om hun havde lyst til besøg imens og det havde hun bestemt, så jeg tog hjem hos hende mens Bedste var til fødselsdag :)
Jeg kan jo ikke komme uden en værtindegave når jeg ikke har været der før vel ;) og jeg ved Nadja ELSKER skittles lige som mig, så jeg købte en pose af dem og decorerede denne metal dåse til hende og pakkede fint ind med to af de lys jeg lavede for kort tid siden :) Hun blev rigtig glad for det :) Det var dejligt at se :)

Idag skulle jeg have pakket gave ind til min søster som holder fødselsdag imorgen, men efter den hårde tur til Jylland igår efter blot 4 timers søvn så ligger jeg helt ødelagt idag :(
-så det ret heldigt det først er imorgen at søs holder sin fødselsdag pyha.. :) Jeg har også fået lavet et sødt kort til hende, som jeg glæder mig helt vildt til at give  hende :)
Jeg vil forresten lige til jer der ikke ved det, at jeg også skriver om mine dårlige dage fordi der altid bliver holdt øje med os sygemeldte og selvom jeg helst ville nøjes med kun at skrive om de positive ting i mit liv så ingen vidste hvordan jeg har det, så det risikabelt da kommunen så kan gå ind og vudere at de mener de har beviser for at man har det super- hvis man udadtil kun viser det.. De bruger jo desværre både facebook google osv til at holde øje med os der desværre modtager sociale ydelser.. Det skræmmende vi lever i et så overvåget land når men har brug for hjælp fordi der er mange der snyder, det gør jo desværre man er nød til at være åben omkring at man ikke er så stærk og kun fortælle om alt det positive... Så håber ikke nogen synes jeg er trættende at høre på, tør bare ikke andet... :(

Håber i alle sammen har en rigtig dejlig påske og nyder den med familie og venner :)

10 kommentarer:

 1. Hvor er den en fantastisk flot gave Jean. Hvad var det for en dåse?
  Synes det er fint du skriver om det negative også - det viser jo ikke at du ikke er stærk - nej tværtimod - at du tør stå frem og vise/sige at du ikke er rask.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nadja...
   Det er en dåse der engang var et brev kakao i sammen med en kop jeg købte :)
   Nænnede ikke at smide den ud- og den blev jo også brugt :)
   Tak det sødt skrevet...

   Slet
 2. Super sød gave! Hvad er en skittles?
  God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak Karina..
   Skittles er nogle lækre frugtpastiller der var i Danmark da jeg var barn og har været taget væk i mange år men endelig kom tilbage, vist sidste år igen :)
   http://www.online-kiosken.dk/skittles-fruits-55g.html

   Slet
 3. Nej, hvor er de fine - jeg tror, jeg vil invitere dig en gang :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en FIIIN værtindegave og dejligt for din Bedste at du kunne hjælpe hende med at komme til Jylland. Desværre nok uundgåeligt at det offentlige er nødt til at kigge med - fordi der som du selv skriver findes mennesker der ser stort på om de måske tager for sig hvor de ikke burde. Sådanne mennesker skulle skamme sig - og det skal du til gengæld ikke fordi du er ærlig om din situation - det tror jeg man kommer længst med. God påske til dig og dine. =0)

  SvarSlet
 5. Sikke en fantastisk værtindegave, super smuk.

  SvarSlet
 6. Waw hvor er det en smuk værtinde gave, super godt lavet:)
  Hvor er dit baby lo, i forrige indlæg også total lækkert.
  Og super flotte OSH kort, jeg skal også i gang med nogle:)

  God påske:)

  SvarSlet
 7. Super sød dåse du har lavet : ) hvorefter er din bedste heldig at hun har dig, håber i rigtig hyggede.
  Forsat rigtig god påske

  SvarSlet