søndag den 28. oktober 2012

Scrap´n´dream okt. 2012 og tak..


Jeg havde lavet en kortkasse til Klovnekort, desværre blev den bare stilt på gulvet :( 
Så folk så den ikke rigtigt :( Men Hanne/Hanneby var så sød at sørge for at kortene incl dem jeg selv havde lagt i, bliver bragt videre til www.klovnekort.blogspot.com
Hvis nogle ikke kender til projektet så smut forbi og kik, og vær med til at støtte de danske hospitalsklovne så de børnene på danske sygehuse der er syge og indlagte ikke mister den oplevelse af glæde og sjov de og deres familier får når en hospitalsklovn kommer forbi og gør at de for en stund glemmer deres sygdomme...


Min fantastisk dejlige skønne søster som ELSKER at skabe sig tosset, skulle selvfølgelig også gøre det på det her billede tihihi..
Jeg er vanvittig stolt af min søster.. Hun har altid været en stor pige som har kæmpet med vægten hele livet og nu har hun tabt omkring 20 kg og har fået grønt lys til en GB operation, så hun kan få et liv med en sund BMI.. Men min søster er så sej. Trods hendes kamp med vægten er hun altid super glad og stolt af sig selv og hun klare bare livet og hverdagen så flot.. Jeg er en stolt søster!!
Jeg nyder de 2 gange om året hvor vi har scrap weekend sammen og tager afsted til scrap´n´dream sammen.. Det bare så hyggeligt...


Et vildt dårligt billede af mig min søster tog om aftenen der ;) Men synes alligevel det skulle med selvom kvaliteten er virkelig ringe..


Se lige hvor flot aftensmaden så ud. Her min portion.. Desværre smagte majsene af dåse majs, melonen havde en undelig smag, kødboller tingene var vildt tørre men resten var dejligt tihihi :)


Her min søsters portion.. Vi har jo alle forskellig smag og min søster ELSKER ost og oliven :)


Her et dårligt billede taget inde i resturanten over mod buffeen ;)


Til slut et billede af min aller dejligste, skønne scrapveninde som jeg holder rigtig meget af, Anette.
Hun er en fantastisk kvinde, der virkelig er sindsyg dygtig, god til at lære fra sig og som har vist mig at selvom livet kan være svært så vender det en dag.. Hun er der bare altid for mig og lige meget hvor dårlig en dag jeg har det, så når jeg hygger med hende så bliver jeg altid glad.. Hun er så jordnær og man kan bare være sig selv.. En veninde der er GULD værd :)
Ved siden af hende er hendes virkelig søde datter som er en rigtig dygtig kok, mums jeg siger jer hun kan lave mad der får en i den syvende himmel :)

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer der kom og hilste på mig, og samtidig undskylder jeg for ikke at være helt så social denne gang..
Havde det ikke helt godt denne dag...

Tak til hyggen med alle de skønne borddamer vi havde os.. :)

Tak til Teamet bag Scrap´n´dream der altid sørger for et godt arrangement som vi vender tilbage til HVER gang :)

Tak til Hanne/Hanneby for at sørge for at tage sig af klovnekortene...

Tak til SCRAPDESIGN http://scrapdesign.dk for altid søde og smilende at være frisk med et "godmorgen" og hyggelige sludre og den super (U) hyggelige dekoration i gangen...

Tak til Lizette/lam for den HELT IGENNEM FANTASTISKE LÆKRE SUPER FEDE DEJLIGE kasse scrap som jeg fik af dig :)
Både mig, kevin og min søster får glæde af alle tingene :)
Du et fantastisk sødt menneske!!!

Jeg ser frem til næste Scrap´n´dream til næste år :)
Tak for denne gang alle sammen ....

4 kommentarer:

 1. lyder som en rigtig godt dag i har haft :)

  SvarSlet
 2. Ser ud til at ha' været en dejlig dag .. en smule misundelse sniger der sig ind her :)

  Og hvad Sørensen er der så lige i vejen med fotoet af dig?? Jeg synes altså, at du ser godt ud :)

  Knus :)

  SvarSlet
 3. Hi hi jeg sad jo kiggede på dig. Synes du så så sød ud, med glimt i øjet (som er en ret så vigtig ting)Så jeg synes også det foto er godt af dig.
  Ja, det var en dejlig dag =D

  SvarSlet
 4. Lyder alligevel til at have været en dejlig dag.
  Krammer Heidi

  SvarSlet