søndag den 8. april 2012

Mærker på Distress ink pads.


På TH blog kan man finde labels til at printe ud man kan sætte på sine distress ink pads så man slipper for at løfte den op hele tiden for at finde den rette farve.. Jeg har også farvet bunden på dem alle så nu kan jeg da ikke undgå at se farverne tihihi..
På siden kan man også printe et skema ud hvor man kan farve de felter med de farver man har..
Så det let at holde styr på hvad man har og hvordan de ser ud på hvidt papir feks...

http://www.rangerink.com/labels.htm

8 kommentarer:

 1. Sjovt, jeg sad forleden og satte de labels på mine distress ink. Printede dem dog ud på papir og skar dem ud og satte dem fast med dobbeltklæbende tape. Farveskemaet printede jeg også ud og skar så små felter ud i hvid karton og klæbede på inden de fik lidt tværte. Jeg er bare vild med distress ink!!!

  SvarSlet
 2. Pudsigt, jeg lavede labels til mine distress inks forleden dag.
  Og jeg opbevarer mine "stående normalt" på bunden. Og jeg har aldrig haft problemer med tørre pads. Så gad vide hvor den ide med, at de skal stå på hovedet stammer fra ?
  God 2. påskedag. Her øser det ned og er gråt udenfor.

  SvarSlet
 3. Jeg har også lavet dem, bare i hånden, men må da overveje om det skal laves om :)
  Her er det også gråt og trist, men fik mig da lige taget sammen til at plante jordbær ud. Nu sover Silke og jeg vil se en svensk krimi :)

  SvarSlet
 4. Mega smart, linket er straks gemt, til når jeg igen får tid til at hive mit scrap frem ;o)

  SvarSlet
 5. Smadder smart, det link snupper jeg også lige =D

  SvarSlet
 6. Ja det er ret smart det skema! :)
  Det runde konfirmations stempel du har set på min blog er fra Orion Design. Det er ikke let at få fat i, for Gurli som laver dem, har et krævende job og en familie at tage sig af, så det er kun når hun en sjælden gang har lidt tid i overskud, at hun får lavet lidt stempler. Nogen gange kan man være heldig, at hun kommer til Convention og sælger lidt, men det er vist desværre den eneste måde, at få fat i dem lige for tiden! :)

  SvarSlet
 7. Tak for tippet - det er værd at overveje.

  SvarSlet
 8. Smart at man nu kan printe det : ) jeg har selv lavet det for et par år siden, men efterhånden kunne et par stykker måske godt trænge til at blive skiftet ud : )
  Rigtig god aften

  SvarSlet