søndag den 8. april 2012

Blandede Tags mm.

På dette tag har jeg sværtet baggrunden gul/grøn og brugt et gummi stempel fra Kvickly som nærmest fylder det hele for at prøve det af.. Jeg havde en underlig sandet embossing pulver stående fra TH som jeg ikke havde prøvet så den kom jeg på i kanten rundt fordi den er lidt "rå" og grønlig i det.. Synes det en lækker effekt det gav til et mandetag som det blev til.. Stemplet med skrivemaskinen og teksten er fra Hero arts det en sød tekst synes jeg...
Jeg sad og studerede TH Ranger blog med alle de videoer og tips han har derinde og der viste han et hvor han krøllede et tags sammen og det så fedt ud så det måtte jeg jo afprøve.. Synes det ser vildt fedt ud og minder om de mærker der sidder på mændenes cowboy bukser nogle gange tihih..
Her sværtede jeg først baggrunden i guld/orange/brun og så stemplede med baggrundsstemplet fra Picturingtheworld med valnut stain og stemplede så forskellige ting på også.. Er faktisk godt tilfreds med forsøget selvom jeg ikk ellers er god til at bruge mange lag stempler på den måde.. Det må jeg gøre mere i tihih..
Her er bare sværtet med gul/orange farver og stemplet på som nogle tidligere tags..
Her fik jeg prøvet det som jeg flere gange har set hos Karina http://karinabeck.blogspot.com hvor der er embosset et mønster og bagefter sværtet over det hele.. Det ret lækkert at røre ved, men synes ikk det kan ses så godt på billedet desværre...
Min søster kom med hjem igår aftes efter påskefrokosten og så sad vi og hyggede og scrappede til langt ud på natten og fortsatte igen imorges efter morgenmaden.. Det hele kan jeg desværre ikke vise frem endnu men disse her kan jeg godt :)

7 kommentarer:

 1. Lækre tags,det gad jeg også godt kunne, men syntes det ser alt for advanceret ud til, jeg tør kaste mig over det.

  SvarSlet
 2. Rigtig skønne tags du har lavet

  SvarSlet
 3. FEDE FEDE tags - de bliver lige pinnet :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de skønne, alle sammen Jean, det er så hyggeligt at sidde og lave tags. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Du må da meget gerne lave en step by step, hvis d får tid.
  Laver du selv dine tags eller køber du dem (altså selve basen)?

  SvarSlet
 6. Jeg køber selve Tagget enten som hvide eller brune..
  Er gladest for de hvide da de giver mulighed for de meget lyse farver :)

  SvarSlet
 7. OG Jeg laver da bare sådan en næste gang jeg laver tags :)

  SvarSlet