tirsdag den 16. juli 2013

Et minde album med hunden Belli...

 Har en veninde som desværre har måtte sige farvel til sin skønne hund og da jeg ikke kan være hos hende og give hende et stort knuzz, fik jeg ideén at lave et lille minde album til hende.. Jeg har brugt noget chipboard i 12"x12" som jeg så bare skar ud i 4 og kunne beklæde med mønsterpapirer fra et PET sæt af papirer der derfor passer sammen, de var også i 12"x12" så det var også lige til at skære til... og så blev der ellers pyntet med hvad jeg nu havde af forskellig pynt og stickers der passede til i farverne...


Det længe siden jeg rigtigt har fået scrappet igennem men det fik jeg i weekenden hvor jeg også fik lavet basen til vores sommer album og har fået lavet et lille sommerfugle album også som jeg først kan vise frem når jeg har afleveret det :)

Jeg er langsomt ved at vende tilbage til mit scrap mojo og fået mere energi med nedtrapningen af medicin, har fået meget værre smerter men bedre humør og mindre træthed så det opvejer det bestemt :) For hvor har det været skønt at få scrappet en masse igen :)

Håber i nyder det skønne sommervejr vi endelig har fået os :)


3 kommentarer:

 1. Virkelig flot album du har lavet.

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet et super flot album - det må have bragt lykke :-)
  Krammer Heidi
  (godt det går fremad)

  SvarSlet
 3. Sikke en sød tanke at lave sådan et album og fantastisk sødt album du har lavet.

  SvarSlet