søndag den 11. september 2011

Scrap`N`dream 10 september

Igår drog mig og min dejlige søster afsted 7.30 til Tåstrup, godt pakket op for vi skulle nemlig


til Scrap`N`dream sammen med en hel flok andre scrappere.... Vi mødtes med Anette- http://doennergaarden.blogspot.com/ og en flok scrapdamer fra Greve og lidt andre.. Vi fik alle sludret og sludret, scrappet lidt og sludret, spist lækker middags mad, og shoppet og sludret og shoppet og scrappet og sludret og spist en fantastisk masse aftensmad da der var en dejlig buffet til aften mums... Jeg fik ikke selv lavet det helt vilde, men jeg fik shoppet lidt af det jeg gerne ville have :) og fik lavet lidt videre på et album jeg er startet på.. Min søster fik derimod lavet et rigtig flot Layout jeg er vild med :) De andre fik nu også lavet noget.. nogle skønne kommode kort bla. som jeg var helt vild med.. Dem må jeg også prøve at lave engang..


Som i kan se bredte mig og min søster os ret godt :) Det ikke sådan når man snakker om en hel masse forskellige ting og skal vise hinanden en masse, så bliver bordet hurtigt fyldt op :)


Men vi havde også dejlig meget bordplads alle sammen så det var helt fantastisk...


Jeg fik slet ikk taget billeder af noget af det jeg købte, for jeg tog flere af tingene i brug med det samme tihihi :) Men jeg fik mig da en masse.. mest fra bytte bordet :) Fik flere stempler, albums, distress ink, pynt, og lidt papir.. ikke så meget for jeg venter en 250 ark scrap papire så tror jeg har nok tihihi :) Synes dog ikke der var så meget julepapir der lige var min smag desværre.. Men heldigvis vandt jeg på min indgangs kupon en lille pakke med julepapir mm i hvor der var noget jeg kan bruge til julekort.. Helt perfekt ;)


Jeg havde en SUPER dag, og nød at være afsted.. Dejligt at få hilst på nogle scrappere fra scrapsisters og se andre igang :) Dagen idag blev dog til en ret meget sove dag .. Men sådan er det jo bare.. Turen igår opvejer det helt klart!!


Har du ikke været afsted før så kan det bestemt anbefales at prøve!!!


Har i andre været afsted og har i fået købt nogle spændene ting og lavet noget på dagen???

4 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig hyggeligt.
  Jeg får heller aldrig lavet noget til crops, men det ved jeg godt på forhånd. Jeg kommer for at møde andre scrappere og shoppe ; )

  SvarSlet
 2. Åh, hvor har I hygget jer. Tak for billedreportagen. Det er så sjovt at se.
  Jeg var på shoppe/snakke-besøg til sidste scrap'n'dream i februar. Og det var så hyggeligt.
  Jeg tager på convention 1. okt. Og jeg er ikke så naiv mere, at jeg tror jeg får scrappet..hihi. Jeg fik ikke engang lynet kufferten op sidste gang...
  Dagen går fint med shopping og snak med andre scrappere. Det lyder som om du er af samme gode kaliber...

  SvarSlet
 3. Ja, det var en dejlig dag, med masser af kakao med softice , og god mad.
  Og jeg er meget glad for, at have fået hilst på og snakket med dig og din søster.
  Det er nu rart at være afsted med andre! Selvom man også bruger en del tid på at få shoppet og snakket.

  SvarSlet
 4. JA tak for sidst - det var helt vildt at ses igen - det er altid så hyggeligt :-)

  SvarSlet