søndag den 25. september 2011

Runde juletagsI nat da jeg ikke kunne sove måtte jeg foretage mig noget så jeg blev træt, og gik igang med at lave et par julemærker mere ;) Jeg vil gerne lave så jeg har til de fleste julegaver til voksne ihvertfald, så det her var nogle nemme nogle der ikke tog alverdens tid og jeg elsker at farvelægge så det var perfekt.. Inspirationen til dem fandt jeg her: http://jettesscrapblog.blogspot.com/2011/04/hurtige-jule-tagsgavemrker-med-hero.html


Mine ligner ikke så meget, men det for mig heller ikke det som det handler om- det mere det at se noget og finde idéer til selv at komme igang.. og det kom jeg :) og der skal helt sikkert laves flere af den slags ;)


Jeg håber i alle får en dejlig søndag og kommer lidt ud og nyder det gode solskinsvejr vi har fået.. Kevin skal med sine fodboldkammerater idag følge FCV fodboldholdet ned på banen på Slagelse Stadion når de skal spille mod skive her kl 15 så det meget stort for ham... Ham og hans far er jo fodbold tosset og tager også ind og ser FCK kampe så det her er en kæmpe oplevelse at prøve at være nede at gå på banen med "ægte" fodboldspillere tihihi :)


5 kommentarer:

 1. EJ HVOR ER DET BARE NOGLE RIGTIG SØDE KORT - JEG ER HELT VILD MED RUDOLF, OG HAM DER ER JO BARE PERFEKT MED DEN NÆSE :)

  SvarSlet
 2. Mange takker.. Stemplet er et fra Love2scrap for blot 15.- og det er bestemt mit yndlings af dem jeg har af små julestempler ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er de altså bare søde.
  Det stempel er altså så fint....og fint malet.
  Smart design....skriver lige bag øret...TAK.

  SvarSlet
 4. nåååå hvor er de dog bare super søde

  knusss

  SvarSlet