mandag den 10. juni 2013

Endelig scrap igen :)
Så jeg endelig på vej tilbage til scrapbordet igen efter ca 2 mdrs pause pga flytning og meget belastet krop så har det taget meget lang tid at komme nogen lunde på plads vi vores nye hjem... Der mangler stadig en del men nu der endelig lavet scrapplads- selv om alle tingene ikke er til at finde endnu kan jeg finde det meste hihi..
Jeg sælger også lidt ud indimellem som jeg finder flere ting jeg må beslutte skal have nyt hjem da jeg har langt mindre plads nu til mit hobby... så kik endelig forbi min salgsblog indimellem- skriver ny dato øverst hver gang jeg opdatere og nye ting kommer øverst i indlægget :)
http://rodebunken.blogspot.dk/

Min skønne veninde havde fødselsdag idag og havde nævnt det kneb med at hente datteren osv i en presset hverdag nogle gange, så selvom vi ikke er på gaver så lavede jeg et klippekort til hende til børnepasning :) Det blev modtaget med stor glæde, det varmede mit hjerte :)
Kortet og klippekortet er lavet i en anden stil end vanligt.. Jeg kunne simpelthen ikke finde på noget sad længe og kikkede på forskellige papire og så fik jeg kikket på et tag fra min skønne scrap veninde Anette og fandt inspiration i det, og er faktisk blevet glad for resultatet, især fordi min veninde blev glad for det :)

Det går også godt med Tulle til dem der tænker på hende :)
Det nu 4½ md siden sidste anfald.. Så hun har haft god effekt af at starte på prednisolon når hun inten anfald har haft siden og før fik dem med præcis 2 mdrs mellemrum...
Vi ved godt stadig hun lever på lånt tid- men nogle gange glemmer man det heldigvis fordi hun bare er helt som normalt, en helt frisk hund- trættere og langsommere pga vægtøgning efter medicinen og mere mad, men ellers intet at mærke.. Helt fantastisk :) hvor længe hun lever? Tja det svært at vide- efter statestikkerne burde hun slet ikke have været her stadig, så det bekræftiger mig i at hun virkelig er en ener- helt særlig :)

I mellemtiden er der flyttet fire nye medlemmere ind hos mig og kevin...
Vi har nemlig fået os 4 marsvin- kaldet mutter i daglig tale..
De 3 af dem er skinnyer- altså hårløse marsvin, jeg gerne kalder mini flodhestene..
og den sidste er et semilanghåret kæledyrs marsvin- altså uden stamtavle og ikke ren race avlet som skinnyerne er der også har stamtavle..
Jeg havde for 6-7 år siden ca, et marsvine opdræt og havde stor glæde ved dem, og det savnede jeg virkelig bare i mit liv.. Det har jeg savnet nogle år, men først nu efterflytningen har jeg følt jeg virkelig manglede det, og har fundet energien til at passe dem :)
Mig og min søster har selv bygget " marsvine villa" fra bunden af, for jeg ville ikke have tremme bure, de grimme, besværlige og ikke spor hyggelige... Havde også hjemmebygget bur sidst, da det federe at mutterne kan stå og hilse og tage mod mad på kanten og følge bedre med, det giver noget helt andet.. Samtidig med det jo også er et pænt møbel nu det står i stuen :)
Skinnyer er ikke smukke på den måde som alm. marsvin, men den har en helt særdeles sjov og skøn personlighed som jeg bare elsker :) Falder bare for dyr der er så grimme at de søde tror jeg :)
Tulle stressede MEGET over mutterne de første dage og var extrem jaloux! men hun var helt vild med at kysse dem og holde øje med dem.. Nu går det lidt bedre- meeen - hun ser nu helst jeg kun bruger al min tid på hende.. nu har hun jo været alene opmærksomheds krævende dyr hos os i snart 5 år :)
Håber i alle nyder det skønne sommervejr vi har os for tiden.. Jeg får ikke rigtigt kommet rundt omkring på blogge og scrapsisters for tiden for al min energi bliver brugt på så meget i det nye hjem... men det skal nok vende tilbage :)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt du er tilbage

  SvarSlet
 2. Søde kort du har lavet.

  Du har ret i de marsvin er ikke de kønneste og de ligner virkelig en flodhest bagfra!! Skøn villa i har lavet til dem.

  Forsat god dag.

  SvarSlet
 3. Det er nogle rigtig flotte kort, du har lavet. Jeg var slet ikke klar over at man kunne få hårløse marsvin... Så lærte jeg også noget i dag.

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort, du har lavet, og en god ide med det klippekort til børnepasning. Det tror jeg enhver ung travl mor ville blive henrykt over.

  SvarSlet
 5. Velkommen tilbage. :-)
  Fine kort og herlige billeder af de nye familiemedlemmer.

  SvarSlet
 6. Jeg anede heller ikke der fandtes hårløse marsvin og du har ret de ligner små flodheste. Hvor er Kevin blevet en stor dreng og dejligt at Tulle har det godt på sin medicin. En dag der går godt kommer jo ikke dårligt tilbage uanset om man er hund eller menneske. Fint kort og sød ide med klippekortet. Velkommen tilbage i blog og scrapland. =0)

  SvarSlet
 7. Velkommen tilbage. Dejlige kort du har lavet og søde fotos af de "små flodheste" :)

  Knus :)

  SvarSlet
 8. Velkommen tilbage ;-) Tja det er ikke alle, som kan sige de har et par flodheste i deres hjem :-) Søde kort du har lavet.

  SvarSlet