torsdag den 7. februar 2013

Project life JanuarSå fik jeg taget billeder af den anden side PL jeg lavede forleden..
Billederne er ikke super gode, de taget med mobilen men det vigtigere at have minderne på fotos end at have perfekte få billeder ;) og her har jeg husket to gange at få min bor til at tage billeder med mig på :)

Idag fik jeg ryddet op i mine scrap sager, det var efterhånden et stort rod på bordet og taske og poser hihi.. Så nu der plads og orden så håber jeg at jeg har mere energi til at lave noget :)

Vil så gerne have lavet min december dagbog færdig også.. nåede jo kun til den 10 december desværre..

Tak for alle jeres søde tanker og beskeder :)

9 kommentarer:

 1. Dejlig side til projekt life. Vil give dig helt ret med hensyn til billederne, de behøver ikke altid være perfekte, det er minderne bag der er vigtigst.
  Det er nogle skønne kort du har lavet i de seneste indlæg :)

  Rigtig god aften.

  SvarSlet
 2. Hey en flot side i dit Project Life. Det kører da for dig.
  Jeg vil se frem til din Decemberbog.

  SvarSlet
 3. Flotte sider du får lavet.

  SvarSlet
 4. Dejlige sider du har lavet - billederne behøver jo ikke være perfekte, for det vigtigste er jo, at det netop er hverdagssituationer der skal foreviges, og det er jo ikke hver dag, man slæber rundt med et stort kamera...
  Dejligt med oprydning på scrapbordet ind imellem - kender det fra mig selv, hvis det flyder for meget, bliver det let uoverskueligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skulle selvfølgelig stå "dejlig side" ;)

   Slet
 5. Super fin side du har lavet også lurede jeg lige på de kager du laver - de er godt nok flotte, er meget vild med den grønne drage - du er super dygtig :O)
  Ha' en god dag

  SvarSlet
 6. Skønne sider i dit projekt life. Med hensyn til papiret du spurgte til, så har Gitte i hobbyboden noget, og jeg tror bestemt også hun tager dette her hjem, hvis vi spørger pænt,
  God aften

  SvarSlet
 7. Dejlige sider til dit PL!
  God weekend :)

  SvarSlet
 8. Dejlige sider, og tak til brormand for at få billeder taget af dig. Det er jo dit liv det handler om, så selvfølgelig skal du med i bogen.
  God dag til dig.

  SvarSlet